Compromís d’Alzira aposta per una ciutat de serveis que responga a totes les necessitats dels veïns

0
403
La coalició Compromís per Alzira ha desvetllat hui el seu model de ciutat davant l’escoleta infantil Tulell, un model que aposta per «una ciutat prestadora de serveis»  que «done resposta a la totalitat de necessitats dels veïns sense tindre que desplaçar-se a altres ciutats». Com ha explicat el seu cap de llista, Carles Aranda, «tot açò pot dur-se a terme amb una deguda planificació i coordinació dels serveis públics i privats existens a Alzira».

Aranda ha remarcat que les propostes de Compromís «van totes encaminades a millorar la qualitat democràtica i a fer una Alzira més sostenible i humana». L’alcaldable d’esta coalició considera que » el govern del PP ha arribat al final del seu cicle» davant «els síntomes d’esgotament mostrats durant esta legislaltura».

El representant de La República, Paco Gimeno, ha desgranat el programa sobre economia i ocupació, en el que cap resaltar la proposta d’instal.lar un Parc Tecnològic en el polígon industrial de El Pla i la destinació de 600.000 euros anuals a fer «polítiques municipals d2 creació d’ocupació».

Per la seua part, l’independent i número 3 de la llista de Compromís, Diego Gómez, assenyalava «la necessitat urgent» d’escolaritzar als menuts de 0 a 3 anys d’Alzira i de la resta de la Comunitat Valenciana. També s’ha mostrat partidari de «dignificar els instituts» i contrari a «subvencionar a empreses privades com la Universitat Catòlica». Per contra recolza la instal.lació a Alzira d’una extensió universitària, bé de la Politècnica, bé de la Universitat de València.

Mentre Pepe Carreres de Esquerra, feia una decidida aposta per «les artèries verdes amb massa arbòrea» destinades a vianants i ciclistes.

La presentació del programa municipal de Compromís per Alzira l’ha tancat, la número 2 i membre del Bloc, Adelaida Pau, qui ha anunciat la incorporació d’un asessor jurídic a l’ajuntament per «donar prioritat a la Llei de Dependència», la instal.lació a Alzira d’un centre hospitalaria per a malalts crònics i en l’aspecte esportiu per «acabar i millorar l’actual circuit de cross», a més de construir un gimnàs i destinar uns vestidors per als practicants de l’atletisme.

El programa recull, també, «la reivindicació històrica d’obrir les instal.lacions esportives dels centres escolars i instituts al veïns d’Alzira».

Compromís farà l’acte central de la comarca demà dimecres a les 8 de la vesprada a la Casa de la Cultura, amb la participación del candidat a la Generalitat, Enric Morera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here