Pepe Bosch revela que el Consell d’Administració de Bancaixa no va donar explicacions al retirar el crèdit a Vilella

0
356
Pepe Bosch i Bernat Parra
Javier Jiménez promotor de Vilella

El candidat del PSD i ex-director de l’oficina d’Alzira de Bancaixa, Pepe Bosch, va revelar, anit, que el consell d’administració de Bancaixa «no ens va donar cap explicació» quan va retirar el crèdit als promotors del Centre Comercial Vilella. «Ens sentirem defraudats en la nostra zona pel que anava a representar per Alzira» ha manifestat Bosch contestant  la intervenció de Javier Jiménez, uns dels promotors del complexe comercial, al final del debat que va reunir els candidats a l’alcaldia d’Alzira al Saló Àrab de La Gallera.

«Em va costar sang, sudor i llàgrimes» recorda Bosch per «convèncer» als dirigents de Bancaixa que era un projecte» molt interesant per Alzira». I «el vaig defensar a mort perquè suposava la creació de 2.000 llocs de treball» ha significat este  ex-directiu bancari que va seguir la tramitació del projecte comercial des de els seus inicis i, fins i tot, confesa que «em va il.lusionar moltíssim perquè era una iniciativa bonísima per Alzira».

Per la seua part Jiménez ha responsabilitat del fracàs de Vilella a la banca i al «desmesurat interés de dos especuladors» que presentaren el contenciós contra l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador per part de l’ajuntament d’Alzira a la mercantil Centre Comercial Vilella 2003 SL.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here