Prop d’un centenar d’esportistes d’Alzira viatjaran a Eivissa l’últim cap de setmana de maig premiats per Alzibet

0
391
L'Aficionat del Ciutat d'Alzira patrocinat per Alzibet

L’equip Femení i Aficionat del Ciutat d’Alzira, les xiques del Club Voleibol Alzira, els dos equips, masculì i femení tant del Nou Basquet como del Alzicapital- Audiovisión d’handbol viatjaran a Eivissa entre el 27 i el 29 d’este mes atenent la invitació de la casa d’apostes Alzibet.

L’expedició estarà formada per un centenar de personas, entre esportistes, tècnics, directius i treballadors d’Alzibet i Alzicapital.

El dirigent d’estes empreses, Alberto Castillo, ha manifestat a Riberaexpress que el viatge  «pretén premiar l’esforç fet pels esportistes alzirenys al llarg d’esta temporada» i a més «animar-los a que continuen abastant èxits per a l’esport local».

Castillo s’ha mostrat «molt satisfet» del  patrocini d’Alzibet i d’Alzicapital als diferents clubs d’Alzira i per tant, segons ha desvetllat a este diari digital, «continuarem patrocinant-los al llarg de la pròxima temporada».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here