Presentada en la Gallera la nova associació «Círculo Alzireño Joven»

0
443

El dissabte dia 7 de maig va tindre lloc al saló daurat de la Gallera la presentació de la nova associació “Círculo Alzireño-La Gallera joven”, que ha sorgit a mans de joves alzirenys amb ganes i esperit de treballar per a dur endavant este projecte.

L’acte començà a les 20:00 h amb la lectura de l’acta per part del secretari, Víctor Grande. L’acte va estar presidit per els seus dos presidents actuals: Salvador Collado, president del “Círculo alzireño” i el jove David J. Hevilla, president del “Círculo joven”.

A més a més, es comptà amb la presencia de l’ajuntament, representat pel regidor de Turisme, Miguel Vidal, qui va donar la més sincera enhorabona i, al mateix temps, felicitar per l’actitud envejable d’aquests joves.

D’altra banda, Salvador Collado es va mostrar orgullós de veure que el “Círculo alzireño” ja té representació de la joventut alzirenya; i com no, donà la confiança a David J. Hevilla per a dur la presidència de la “Gallera joven”. Aquest mateix ens va explicar totes les intencions que es pretenen dur a terme amb la fi de fer un bon ús del local de la Gallera.

Per a tancar l’acte, el secretari Victor Grande passà a nomenar tots els membres que formen part de la directiva de la nova associació creada.

A continuació els 70 joves, soparem i acabarem la nit amb el ball inaugural al saló àrab de la Gallera.

Carla Prats Prats

Delegació  de Premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here