Més de 250 persones participen en la presentación de Bloc-Compromís en Carlet

2
434

Candidatura del Bloc

La Casa de la Cultura de Carlet es va quedar menuda per a rebre als més de 250 veïns que van voler donar suport a l’acte de presentació de la candidatura del BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Carlet.

 

La candidata a l’alcaldia, Maria Josep Ortega, acompanyada en els parlaments pels candidats locals Agustí Royo, Sergi Doménech i Xavier Hervàs i pel candidat a les Corts Dimas Montiel, va ressaltar els 16 anys de majoria absoluta “d’un partit que a poc a poc ha anat oblidant-se d’alguns valors democràtics fonamentals, com el respecte a la llibertat ideològica de les persones o el dret al treball en igualtat d’oportunitats”. “És l’hora –va remarcar Ortega- de recuperar els valors democràtics a la nostra ciutat”.

 Maria Josep Ortega va insistir en el fet que “a Carlet, necessitem una alcaldessa per a GOVERNAR L’AJUNTAMENT, no per A MANAR sobre Carlet i els carletins”. Ortega va insistir en la divisió interna que hi ha ara mateix en el PP de Carlet i que “inclús gent molt vinculada a eixe partit s’ha cansat de la prepotència de l’actual alcaldessa i veu com a única eixida a la greu situació propiciada per Crespo un canvi protagonitzat per la gent del BLOC”. Ortega es va mostrar disposada a governar comptant amb tots i posant l’honradesa, el respecte i el diàleg com a premisses bàsiques per a l’acció de govern. La candidata a l’alcaldia de Carlet pel BLOC-Compromís va destacar del programa a dur a terme els pròxims 4 anys la creació de llocs de treball en igualtat d’oportunitats, ja que “s’ha més que triplicat els parats del nostre poble (ja n’hi ha més de 1.500), molt més que els pobles del voltant, cosa que demostra el fracàs de la política de Crespo, que ha malgastat centenars de milers d’euros en coses absolutament innecessàries mentre ha abandonat a les famílies carletines”.

Ortega va insistir en el despilfarro que ha protagonitzat Crespo els últims anys i va apostar per una acció política basada en l’austeritat i en el servei a les famílies, que han vist la seua economia molt perjudicada també per l’espectacular increment de la contribució imposat pel PP a Carlet. Per últim, Ortega va fer una crida al canvi en positiu que representa l’alternativa del BLOC-Compromís per a la ciutat de Carlet

Maria Josep Ortega

.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here