L’antiga Plasal, altra empresa d’Alzira que tanca portes i deixa 35 nous treballadors en l’atur davant la seua inviabilitat

6
483
Protesta dels treballadors davant l'empresa

L’administrador concursal proposarà al Jutjat del Mercantil de València la liquidació de Valpack mitjançant un ERE d’extinció que ha sigut aprovat de forma unànim per tota la plantilla d’esta fàbrica d’envasos d’Alzira que travessa per greus dificultats econòmicas des de fa varios anys.

Francesc Engó, que és l’administrador concursal redacta, en estos moments, el informe que presentará al jutge, Salvador Vilalta en el que explicarà la inviabilitat de l’antiga Plasal.

Els treballadors, als que l’empresa deu quatre mensualitats estan d’acord en esta mesura perquè «volem cobrar i començar a buscar treball» segons ha manfiestat a Riberaexpress, Jorge Gracia delegant sindical de la UGT. Els 35 empleats, supervivents de varios expedients de regulació han pres, per unanimitat, esta dràstica decissió.

La passada setmana firmaren l’ERE d’extinció i desconvocaren la vaga. Des de la UGT és considera que  en el termini, aproximadament d’un mes, el titular del Jutat del Mercantil número 1 de València, Salvador Vilalta dictarà sentència.

L’activitat en Valpack havia minvat considerablement des que fa tres anys, José Vicente Esteve i Charles Shaw, directius de Issap, firma italiana, compraren l’empresa, segons fons sindicals. En els últims mesos els treballadors es passaven més hores en casa que en la fàbrica, dins l’horari laboral davant la falta de material en la fábrica.

6 Comentarios

  1. Es lamentable pero era la unica solocion que habia.Poque para que sean mas ricos ha cargo de los trabajadores pues no, son unos impreentables que han exprimido todo lo que han podido la empresa.

  2. lo que es lamentable es que hable quien tendriaa que callar,por lo unico que me alegro es porque a los sindicalistas se les acabo el chollo de la vagancia y a los que estan siempre de baja la cogeran indefinida,
    para la otra mitad esperar que tengamos suerte y nos valla bien ya que lo hemos hablado y nos apoyaremos para salir de esta.

  3. Tu si tienes que callar blavet , porque te escondes detras de un nombre que no es el tuyo da la cara de una vez .Y yo no tengo porque callar las verdades hofenden quetedennnnnnnnnnnnnnnn.

  4. El señor blavet ni tiene verguenza ,ni sabe lo que es,solo hace que pinchar a ver si le decimos algo,pero lo que mas jode a esta gente es que la ignoremos, y eso es lo que tendriamos que hacer ,no se merece que le sigamos el juego.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here