La Setmana dels Majors de l’Alcúdia acaba amb un sentit homenatge

0
378

La 32ena Setmana de les Persones Majors de l’Alcúdia va acabar diumenge amb la celebració d’un homenatge a tots els i les membres de les diferents Juntes Directives de l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes. L’ajuntament volia agrair els membres de les diferents Juntes i els seus presidents per la tasca eficient i incansable que han vingut desenvolupant. L’Associació, que l’any proper complirà 30 anys d’existència, va començar amb 20 afiliats i a data de hui en té més de 800.

És una de les associacions més vives i actives del nostre poble – afirmà l’Alcalde, Robert Martínez Correcher, en el seu parlament- impressiona vore com estes persones, que han passat temps molt difícils, arriben a la jubilació amb eixa força i encara tenen ganes de treballar pels altres i organitzar tota classe d’iniciatives”.

Va ser especialment emotiu el moment de cridar a l’escenari els sis presidents de l’Associació en estos 29 anys, dos dels quals ja han faltat i van ser representats pels fills. L’acte va tindre lloc en l’intermedi de l’últim acte programat per l’Ajuntament per celebrar la Setmana de les Persones Majors, un recital de romances i duos de sarsuela a càrrec del “Grupo Lírico La Zarzuela”, un espectacle que va fer un repàs pels compositors més coneguts d’este gènere musical, entre d’altres els riberencs Joan Vert i José Serrano i l’alacantí Ruperto Chapí.

Els jubilats de l’Alcúdia acudiren massivament a la convocatòria, omplint el pati de butaques de la Casa de la Cultura, i celebraren amb repetides ovacions les actuacions de la soprano Cristina Vázquez i el baríton Carlos Pastor. La formació, dirigida per José Carbonell, va posar en peu els assistents en acabar el bis final, el duo de Carolina i Vidal de la sarsuela Luisa Fernanda. Amb este acte es donava per finalitzada una setmana plena de continguts lúdics i culturals en la qual els majors de l’Alcúdia han participat massivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here