La coalició Compromís per Alzira demana un Hospital d’Atenció a Crònics

0
407

La coalició Compromís per Alzira reclama un Hospital d’Atenció a Crònics de mitjana i llarga durada davant «l’evident deficiència de

La residència Solimar al fons

llits hospitalaris» en la comarca de la Ribera.

La seua candidata, Adelaida Pau, considera que un centre hospitalari d’estes característiques «paliaria aquesta situació» i al mateix temps «donaria solució al tractament de pacients majors de la comarca amb alt risc de descompensació de les seus malalties cròniques».

Segons Compromís, l’Hospital de la Ribera tè un conveni amb la residència Solimar «pel que envia pacients crònics que requereixen tractament hospitalari a una planta de la residència, planta que té 12 llits i un índex d’ocupació pròxim al 100%».

Pau advertix que una residència privada «no és el lloc més adequat per a tindre una planta hospitalària d’estes característiques».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here