L’empat del Benidorm contra l’Alacant (3-3) deixa la UD Alzira fora del descens directe

0
370

El sorprenent empat a 3 gols entre el Benidorm i l’Alacant li ha beneficiat a la UD Alzira que acaba la penúltima jornada de lliga en el lloc número 16, reservat per jugar la lligueta per la permanència. Els alzirenys, amb 40 punts, han superat en la classificació l’equip de la Marina Baixa, que només suma 39 punts i es queden a tan sols 2 punts del Sporting Mahonés, que ocupa el ùltim lloc dels conjunts que salven directament la categoria.

La pròxima i última jornada promet ser apassionant donat que una victòria dels blaugranes davant el Benidorm al Lluís Suñer i un empat ó derrota dels menorquins en Gandía mantindria en Segona B el conjunt de Manolo Herrero. Seran, sens dubte, dos encontres no aptes per a cardiacs.

La UD Alzira ha donat un pas gegantesc per mantindre la categoria en guanyar per 0 gols a 2 a la capital menorquina davant el Sporting Mahonés en un emocionant i disputat encontre.

Pablo Vidal avançà els blaugranes al final del primer temps en rematar una treta de cantó feta per David Fas. I ja en el temps afegit de la segona part, ha sigut, de nou, Pulga el que arredonia un excel.lent resultat.

A la capital de la Ribera s’ha seguit de ben prop el partit, axí als bars, Amadeus, seu de la Penya Sapogol i Jardin, llar de la Penya Blaugrana, s’ha celebrat amb càntics, aplaudiments, felicitacions i molta eufòria, el nou trionf del seu equip en seguir, per Internet, l’encontre que  ha transmés la televisió autonòmica de les Illes, IB3.

L’equip ha savut estar

El tècnic blaugrana, Manolo Herrero, s’ha mostra molt comedit, però plenament satisfet per esta trascendental victòria sobre un rival directe, «l’equip ha savut estar» ressumint, així, l’intel.ligent encontre desenvolupat pel seu conjunt a l’estadi Bintaufa de la ciutat de Mahó.

Herrero ha reconegut que els menorquins han tingut «més arribada» durant la segona part, amb la incorporació del davanter Trujillo, però «sense crear ocasions de gol». I ha possat el dit en la llaga al manifestar que «ens hem ficat massa enrere». En els darrers minuts l’Alzira ha llançat varios contracolps, davant l’avançament de línies dels locals, i un d’ells ha estat ben aprofitat per Pulgar, el mateix que va ocòrrer la passada jornada contra el Badalona.

Amb el trionf de hui, la UD Alzira  totalitza 10 jornades sense conèixer la derrota- amb 6 empats, primer, seguits de 4 victòries consecutives-

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here