Rafa Soler (PP) promet més ocupació i congelar els impostos per a la pròxima legislatura

2
405
Soler i Rus en La Pobla Llarga

Nit de presentacions del PP en la Ribera. Després d’haver participat en un acte a l’Alcúdia, Alfonso Rus va participar anit en un sopar-míting a La Pobla Llarga, en la que l’actual alcalde i candidat del PP, Rafael Soler, va presentar als membres de la seua llista municipal, recolzat pel director del programa electoral del PPCV, Rafael Blasco.

Soler destacà que el seu programa de govern té com a principal premissa la creació d’ocupació, així com “fer tot el possible per congelar els impostos i fins i tot intentar reduir-los i apretan-se el cinturó des del Consistori”. Les seues propostes més importants passen per finalitzar projectes “emblemàtics” com la residència o el párquing de camions, a més d’engegar el Casal Fester i el Pavelló.  Per a “emprendre este nou i il·lusionant projecte”, Soler va presentar una llista “renovada, molt capacitada, il·lusionada i amb moltes ganes de treballar pel seu poble i la seua gent”, va assegurar.
Per la seua banda, Blasco va destacar que les eleccions del 22-M significaran la “fi del cicle socialista perquè les expectatives que va alçar el Govern d’Espanya han fracassat”, al mateix temps que ha qualificat de “catastròfica” la gestió del Govern d’Espanya que ha portat a prop de 5 milions de persones a l’atur.
El director del programa electoral dels populars valencians afirmà que l’Administració Valenciana “serà la primera en apretar-se el cinturó però este propòsit ferm del President Camps i del seu equip no suposarà que els ciutadans patisquen retallades socials a l’estil Zapatero”. Per contra, “els ciutadans són el primer per al PPCV que va a proporcionar solucions concretes als seus problemes reals”.

2 Comentarios

  1. Com pot dir Soler que congelará els impostos si ha pujat el fem, si ha pujat l’escola d’adults, si ha pujat el impost de vehicles, si ha pujat TOT

  2. Rafa Soler és el millor alcalde que ha tingut La Pobla i tindrà i és l´únic que ha treballat pel poble i pels ciutadans. Continua així que tens molta gent al teu costat i que te recolza.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here