Pepe Bosch, president de la UD Alzira: «Amb les expectatives que hi han en marxa jo els puc dir als futbolistes que cobraran»

0
339

El president de la UD Alzira, Pepe Bosch, ha demanat «una miqueta de paciència» als jugadors de la UD Alzira que no cobren les seus nòmines des del passat mes de desembre. En declaracions realitzades a Riberaexpress el mandatari del conjunt alzireny asegura que

Cartell del S. Mahonés-Alzira

«amb les expectatives que hi han en marxa, jo els puc dir als futbolistes que cobraran».

El president blaugrana, que es troba en plena campanya electoral per la seua condició d’aspirant a l’alcaldia d’Alzira pel PSD, no ha desvetllat quan cobraran, així com tampoc l’identitat de la firma- sembla relacionada amb jugadors sudamericans- que resoldria la complicada situació económica de la UD Alzira.

Bosch ha justificat la «nula comunicació» amb la plantilla durant les últimes setmanes denunciada pel capità alzireny, Roberto Amarilla; «jo crec que la meua feina està on tinc que fer-la, és a dir fent les gestions per poder aconseguir que al final cobren els jugadors».

I en este sentit, el màxim dirigent de l’entitat blaugrana assenyala, «el que puc dir és que en este món del futbol els únics que cobren al final, d’una manera 0 d’altra són els futbolistes». I afegix «això no vol dir que no estiguem treballant, com estem fent-ho, en reunions i gestions continues i jo crec que si tenen una miqueta de paciència, i sé que és tindre-la un montó, perquè savem quina és la situació».

Pepe Bosch argumenta que l’Alzira no és l’únic club que travessa per moments delicats, «però no sols som nosaltres, el futbol en general està en crisi».

I acaba deixant un missatge als jugadors, «nosaltres treballem perquè cobren i ells tenen que treballar per deixar-nos en Segona Divisió B, que és l’objectiu que volem».

Sporting Mahonés-UD Alzira a les 12 hores en Internet

En l’aspecte esportiu la UD Alzira necessita al menys empatar a Mahó, davant l’Sporting Mahonés per no arriesgar-se a perdre totes les opcions de mantindre la categoria. El Benidorm s’enfronta a les 8 de la vesprada a un Alacant que no es juga res i el més llògic és que guanye l’encontre.

Els alzirenys juguen a les 12 del migdia al camp menorquí de Bintaufa un antic i històric camp de futbol que s’acomiada amb este trascendental encontre per als dos equips. Un escenari que tindrà lliure l’entrada a tots els seguidors de l’Sporting perquè facen pinya amb el seu equip i diguen adeu a les actuals intal.lacions. El tècnic, Manolo Herrero, sols tè la baixa de Roberto Amarilla, per sanció en recuperar el defensa Pablo Vidal.

La penya Gent Blaugrana concentrarà este migdia el seus socis a la seu del Bar Jardin per presenciar l’encontre, via Internet, que serà transmés en directe pel canal autonòmic de les Illes.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here