Neus Garrigues (PSPV) promet a La Pobla Llarga una residència municipal i un centre de dia

0
377

Candidatura del PSPV en La Pobla Llarga
Els socialistes de La Pobla Llarga van presentar anit la candidatura per a les pròximes eleccions municipals, encapçalada per Neus Garrigues Catalayud, en el transcurs d’un sopar al Casino la Plaça.

 

Unes 170 persones van acompanyar els catorze membres que composen la llista del PSPV-PSOE per a les properes eleccions municipals. El candidat a les Corts i alcalde de Faura, Toni Gaspar, va acompanyar els militants i simpatitzants socialistes en esta nit tan especial.

La candidata a alcaldessa, Neus Garrigues va encoratjar els poblatans a acudir a les urnes el proper 22 de maig per demostrar el seu rebuig a la «nefasta política econòmica i a la destrucció dels serveis socials per part del Partit Popular de La Pobla Llarga». Neus va introduir en el seu discurs algunes de les propostes principals del programa electoral socialista, que contempla la construcció d’una Residència municipal i un Centre de Dia per a les persones majors, la finalització de les obres del Cine Monterrey, la participació de tots els partits polítics en les taules de contractació i el sanejament del deute municipal sense augmentar els impostos, entre altres propostes.

La candidata socialista va ser l’encarregada de presentar la resta de persones, preparades i il·lusionades, que l’acompanyaran en la tasca d’aconseguir una alcaldia socialista per a La Pobla Llarga: Ximo Vidal Martínez, Vicent Furió Durán, Ma Fe Martínez Fernández, Primitivo Climent Perales, Lídia Beltrán Navarro, Juanvi Cuenca Pascual, Arantxa Merí Bisbal, Azoraida Martínez Carbonell, Manolo Benavent Pérez, Salvador Benavent Serena, i com a suplents Paquita Calatayud Merí, Pepe Micó Vayá i Pilar Roca Fernández.  Es tracta d’un equip de 7 poblatanes i 7 poblatans on estan representats els tres regidors actuals, «gent històrica del partit i molta gent jove disposada a fer de La Pobla Llarga un poble més social i sostenible».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here