Enrique Girona (PP) presenta la candidatura del PP d’Alginet amb l’objetiu d’obtindre la majoria absoluta

1
579

Arropat per la consellera de Turisme, Belén Juste i per l’alcaldessa de Carlet i senadora, María Ángeles Crespo, el candidat a l’alcaldia del PP d’Alginet i actual primer edil, Enrique Girona, va presentar dijous passat la candidatura per a les pròximes eleccions del 22 maig en una Casa de la Cultura repleta d’un públic il·lusionat amb el projecte del Partit Popular.
Girona en la seua al·locució va destacar que la candidatura que presenta està «equilibrada i preparada» per a governar els pròxims cuatre anys que va reconeixer que anaven a ser «molt difícils per la situació econòmica i per la falta de finançament per part del Govern Central Socialista».
El candidat va recordar que després de 28 anys de governs socialistes, en 2007, «el poble ens va donar la confiança al PP per a portar les riendes d’Alginet, i ara la nostra carta de presentació és l’eficaç gestió que hem realitzat en els quatre últims anys». Enrique Girona té molt clar que el seu candidatura serà la guanyadora el pròxim 22 de maig i per açò va animar als militants al fet que parlem amb cada veí, familiar i amic que la «única opció per a Alginet és el PP».
Un dels eixos del seu discurs va ser l’economia i ací va destacar que el objetiu és «no gastar més del que ingressen les arques municipals i invertir en els més necessitats i ajudar al comerç local i les xicotetes i mitges empreses a crear ocupació. Nosaltres som el futur, no el partit dels 5 milllones d’aturats».

Però també va tenir crítiques cap al candidat del PSOE a l’alcaldia d’Alginet, Antoni Lozano, per unes declaracions que va realitzar en un míting en les quals va afirmar que la Generalitat estava a punt d’intervindre el Consistori: «Simplement una falsedat. L’economia municipal està sanejada, hem pagat als proveïdors i com a exemple vos diré que Alginet amb 137 euros per habitant és una de les localitats menys endeutades de la Ribera, hi ha algunes que arriben als 1.300 euros». Girona va recalcar que Lozano «s’ha passat un munt d’anys en Els Corts Valencianes i sembla que no s’ha assabentat del que passa en el seu poble».

El candidat popular va assenyalar que prompte serà una realitat el Teatre Modern, el pavelló i que el Centre de Dia és a punt de posar-se en funcionament, «per açò farem una jornada de portes obertes». Sobre el futur va explicar que el seu equip de govern modernitzarà l’administració, millorarà l’atenció al ciutadà, implantarà zones wi-fi urbana, adequarà infraestructures urbanes i «continuarem atenent als més necessitats».
«Ara més que mai», Alginet necessita al PP, «un partit de progrés amb persones preparades».

Per la seua banda, María Ángeles Crespo, no més començar el seu discurs ja va expressar que Enrique Girona «és el millor alcalde de la comarca» i que en 2007 va ser la sorpresa de la Comunitat en arrebatar la vara de mando als socialistes després de 28 anys.
Crespo va analitzar la situació nacional i va carregar contra la política de Zapatero, el president «de l’atur, el de les falses promeses, el que té oblidada a la xicoteta i mitja empresa». La senadora va convidar a Zapatero al fet que es vaja, «però de de veres, perquè no ho volen ni en el seu partit».

La consellera de Turisme, Belén Juste, va incidir que el que ha de prevaldre en un càrrec públic és «l’esforç i la il·lusió, la mateixa que té Enrique Girona. En quatre anys ha realitzat una magnífica gestió».
Girona va agrair la presència d’alcaldes com el de Llombai, David Cervera i Benifaió, Amparo Arcís, així com regidors d’altres localitats com Alzira, Carlet o Algemesí.

 LLISTA DEL PP EN ALGINET

 1-Enrique Girona Climent

2-Vicente Rosa Bosch

3-María Company Escutía

4-Vicente Roig Company

5-Noelia Martín Ramirez

6-Anabel Arbona Bejerano

7-Miguel Ángel Garrido Martínez

8-Bernardo Ferrer Alcover

9-Vicent Roig Alfonso

10-María Cristina Gómez López

11-José Luis Alfonso Pastor

12-Adrián Bejerano Mena

13-E. Enrique Mellado Burchés

14-María Enriqueta Botella Perís

15-Mercedes Roig Lacuerda

16-Emil-Daniel Constantin

17-Elena Romaguera Rubio

18-José Luís Olmos Fornes

19-Juan José Server Clemente

20-Rosa María Camarasa Chaquet

1 Comentario

  1. mi opinion es que creo que se equivoco señor Girona en colocar a gente de Alginet como concejales a gente casi sin estudios,de barrios bajos,gente enchufada sin merecerse ese puesto,sin hacer esfuerzo ni sacrificio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here