Els socialistes d’Algemesí inicien la campanya amb un sopar i l’enganxada de cartells

0
432


La candidata a l’alcaldia d’Algemesí pel PSPV-PSOE, Marta Trenzano, va enganxar anit  el primer cartell amb el que es dona per iniciada la campanya a les eleccions municipals i autonòmiques que es decidiran el proper dia 22.  Marta Trenzano va estar arropada per tota la seua candidatura i pels militants i simpatitzants socialistes que van omplir la seu del PSPV-PSOE d’Algemesí durant tota la vesprada del dijous. La preparació del material electoral va precedir al sopar d’inici de campanya en la mateixa seu socialista.

La candidata del PSPV i el seu equip afronten estes eleccions «amb la il·lusió de recuperar l’alcaldia d’Algemesí». Trenzano s’ha marcat com a metes principals » la creació d’ocupació per als veïns i veïnes de la ciutat, acabar amb els salaris desorbitats que cobren els polítics i els assessors del PP del poble i millorar els serveis i la qualitat de vida dels algemesinencs de tots els barris».

Candidatura renovada sense oblidar l’experiència

L’equip que acompanya a Marta Trenzano en el repte d’aconseguir l’alcaldia té un caràcter «manifestament renovador amb més d’un 70% de cares noves», segons fons socialistes. Tot i això, Trenzano no ha volgut oblidar l’experiència que aporta Emili Gregori, adquirida durant 20 anys al capdavant de l’alcaldia de la ciutat. La resta de la candidatura està integrada per persones que  destaquen, i han destacat per la seua activa implicació en la vida d’Algemesí com és el cas de Enric Cebolla, director del IES Sant Vicent Ferrer i l’advocada Anna Girbés, entre d’altres exemples.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here