Oreto Segura (PP) es mostra segura de guanyar l’alcaldia de l’Alcúdia apostant pel treball,la formació i l’austeritat

46
709

Candidatura del PP de l'Alcúdia

«Oreto, la solució segura». Baix este lema la candidata a l’alcaldia de l’Alcúdia del Partit Popular, Oreto Segura, va presentar anit a l’equip «que a partir del 23 maig governarà la nostra localitat», segons va dir en l’acte on van assistir més de 500 persones que ara veuen una «oportunitat» d’aconseguir la majoria per a governar el municipi. Per això va comptar amb la presència del president provincial del PP, Alfonso Rus.
Esta  jove va apostar en el seu programa per «el treball, la formació i l’austeritat». Per a tractar de combatre l’atur, Segura proposa la excempció d’impostos per a empreses i comerços de nova creació durant el primer any i un 50% en el segon.
«Als 1.038 aturats que tenim a l’Alcúdia els possarem cara i intentarem solucionar-los els problemes, perquè l’atur en el nostre poble ha creixcut un 175% en quatre anys», va dir.

Retallar la publicitat en un 70%
Sobre la formació, la candidata popular va prometre la creació d’escoles taller i d’oficis per a «formar als nostres joves, que és el nostre futur».
Oreto Segura va prometre de forma contundent que va a reduir les despeses «supèrflues» de l’Ajuntament com la publicitat «un 70%, la publicitat d’un polític no és la imatge, sinó anar a treballar cada dia».
Amb este estalvi «implantarem el xec bebè de 350 euros per cada fill i subvencionarem un 30% la compra d’ulleres o sabates ortopédics per a tots aquells que no tinguen recursos, igual farem amb els nostres majors».
Segura es va mostrar orgullosa del seu equip i va animar a tots al fet que després de 30 anys l’Alcúdia «aposte pel canvi que és el PP».

Emotiva despedida de Puri Crespo

L’acte va estar presentat pel president local, Ximo Martín, qui va agrair el suport al partit. Un dels moments més emotius va ser el comiat de Puri Crespo, que després de traure el millor resultat dels populars a l’Alcúdia no repetirà en la candidatura després de cuatre anys d’intensos de un gran esforç a la bancada de l’oposició en l’Ajuntament de l’Alcúdia.
Crespo va assenyalar que és una persona «disciplinada» i que ha treballat durant quatre anys «pel meu poble i pels meus veïns, ara estic segura que Oreto serà el canvi».
Per la seua banda, Alfonso Rus, va criticar a Zapatero i al PSOE i va animar a la jove Oreto Segura al fet que encare les eleccions amb il·lusió «perquè estic segur que vas a guanyar».

46 Comentarios

 1. Barbaritat Valenciana.
  Si, ací es on vivim! en la Comunitat o Barbaritat Valenciana, on hi ha la major trama de corrupció de tota la història de la democràcia, i on es presenta una llista a les eleccions autonòmiques per al PP de tipus CREMALLERA. Imputat, no imputat, imputat, no imputat……
  I dien…..
  Rajoy tenia una niña y esa creció (bueno un poco)
  La xiqueta o la niña de Rajoy que se presenta en 23 anys (sense idea de política), ASEGURA FAYOS! si si, Asegura Fayos i molts. Perquè que barbaritat de llista… penosa!!((( per cert, reviseu i no fiqueu mentides on fiqueu els estudis que teniu i on treballeu, per-favor, que ens coneguem tots, perfaaaa)) Aon aneu????¿¿¿¿ A que es penseu que esteu presentan-se???¿¿¿¿ A triar delegat de classe?¿?¿?¿? NO NO i NO!!! Açò es molt serio i no es pot jugar amb la dignitat de les persones com feu vosaltres i tota la gent del PP. La dignitat de les persones no esta en venta! I menys a L’ALCÚDIA. Un poble que som els millors en tot!!! Som el segon poble amb menys atur de la Ribera Alta i Baixa, desprès de Sollana(curiosament del PSOE) però bé. I vosaltres aneu dient per ai que en el PP tot el mon va a treballar?¿?¿?¿ I sabeu que vos dic? Que teniu molt mala sort, perquè els alcudians no som com vosaltres, no ens venem la nostra dignitat com a persona!! Però es que clar, als pobles del voltant al nostre que son del PP treballen tots, clar,no?¿?¿ Son tantes coses…..! I això que diuen els PARES de Oreto, que van donar treball si guanyen?? ai que em digueu??? Molt de dir, però ninguna solució de com van a fer-ho. Així amb tot!
  I si guanyes que vas a fer a l’Alcúdia?? Un altre circuit de formula 1 amb els nostres diners? L’america’s Magre??? L’open de frontenis??? que?? o vas a invertir mes de 2milions d’euros en crear ocupació al nostre poble, que es el que ha fer Robert?
  Bé xiqueta, no et vec com a Alcaldessa de ningun poble i menys de l’Alcúdia.
  Un consell Oreto, dedicat al el que has estudiat i daci 4 anys parlarem……..

 2. Parlant d’austeritat, l’austeritat en crisi crea atur, és una cosa que es coneix des de el crac del 29 i Keynes ja va dir que la solució era la despesa pública, però tanmateix, no és aquesta la via.

  La via que cal és la via democràtica, la via dels valencians és demanar la participació, i no l’exclusió, la participació no és votar una vegada cada quatre anys ni triar entre els que et deixen triar. Democràcia no pot haver-ne si no es té una llibertat absoluta, de pensament, d’expressió, de reunió. A la via democràtica s’opta a través de la transparència, que és el darrer que fa el Partit Popular, clar també, que no és l’únic. La democràcia és que jo puga informar-me al canal de televisió que desitge, parle la llengua que parle i diga o no País Valencià o faci l’oratge dels Països Catalans. Democràcia és dir que no a la llei de partits en lloc d’acusar propostes democràtiques que condemnen expressament el terrorisme precisament d’això, de terroristes. Democràcia és també la transparència, és a dir, saber que es fan amb els nostres diners, és també que el president autonòmic estiga imputat en un cas de corrupció i que s’haurà d’asseure a la banqueta dels acusats.

  Tot açò és democràcia, però democràcia és més. Democràcia és utilitzar el poder pel bé col·lectiu, no és enriquir-se com va dir algun ex-diputat Popular. Democràcia és obrir els ulls i rectificar els errors quan 60.000 persones es manifesten en contra de la corrupció o 80.000 per poder tornar a veure TV3. Perquè la democràcia és tot això i més, però no hi hauria prou paraules per dir tot allò que és democràcia i el Partit Popular entén com dictadura, allò que és llibertat i s’entén com a la llibertat per censurar, allò que és igualtat i s’entén com un bé que es pot compar amb diners, o més bé, sols es pot comprar amb diners. Allò que és dignitat i s’entén com precarietat, o el que es diu educació i s’entén com privatitzar l’educació, o allò que es diu respecte i s’entén com humiliació, o allò que és valencià i s’entén com «valenciano», o allò que és ser valencians, i vostè ho entenen com ser espanyols, que una cosa pot ser-ho o no, però cal respectar les identitats i els sentiments nacionals. O el que és nació i s’entén com a «región», o la llengua, el valencià, el català que parlem al País Valencià, que s’entén com «valenciano, descendiente del lemosín» (per cert, poble de la Provença francesa).

  Perquè tot açò és democràcia, i el que vostès volen, és una cortina de fum.

 3. MIRA ELS ARGUMENS QE TENEN SE POSEN EN BOCA HASTA ELS PARES QE POCA CATEGORIA QE TENIU::::::GUAPOSSSS…………

 4. Vaja, l’altre dia la batejen políticament i en quatre dies ja és major d’edat i aspira a l’alcaldia d’un poble de 11.000 habitants, açò més pareix una pel·lícula d’eixes barates de ciència ficció, però quina broma de mal gust és açò?. On està el bagatge polític d’esta xiqueta?, o és que els pessos pesats del PP no han volgut tornar a presentar-se com a cap de llista per tal de no tornar a fer el ridícul?. Esta candidata serà la Puri del 2015, estarà quatre anys escalfant la banqueta, serà la «jefa de l’oposició» a la que els del seu partit la tindran ahí de mostra i poc més i a la pròxima legislatura «si te he visto, no me acuerdo». Ara que, igual els va be i la fan presidenta del partit i aleshores el pare de la criatura és el que subterraniament portarà el control de la «cosa nostra». No tinc rés en contra d’ella, però em pareix que l’han batejada i al mateix temps l’han tirat als lleons, políticament parlant clar.

 5. Dignitat de les persones diu el «simpatitzant del PP»? Pregunta a Rosa Martinez Murillo i a Lluis Ros (membres de la llista socialista de l’Alcúdia) qué estaven fent al barri dels gitanos el dilluns 9, dimarts 10 i dimecres 11 pel matí, en una furgona Scenic, carregant a gent del barri i duguent-los a sol.licitar el vot per correu.

  Jo t’ho puc explicar, ja que algún dels seus regidors ha afirmat que és algo «que s’ha fet tota la vida».

  LA COACCIÓ: Molts gitanos han confirmat que han sigut presionats per membres del actual equip de govern, per a que sol.licitaren el vot per correu i votaren al psoe de l’Alcúdia. Amb el vot per correu l’equip de Robert Martínez vol asegurar-se que les persones de baix recursos a les que estan amenaçant els vote, i poder comprovar que han votat als socialistes.

  AMENACES: Hi han de tot tipus, per el que he sabut van des de castigs: tirar-los de la feina, fins a recompenses: dornar-los permís per a ficar-se aigua a les seues vivendes (el propietari d’una construcció al barri no té aigua des de fa un any perquè l’Aljuntament no li dona el permís, però a canvi del vot, ja l’han concedit)

  Es vergonyós que l’equip de govern socialista de l’Alcúdia viole la inocència i ignorància de les persones amb pocs recursos, aprofitant-se de la seua condició per a traure rèdit electoral. VERGONYÓS.

  És este el poble progressista que ens volen vendre? Progressista és apostar pel canvi i la llibertat de els persones. L’Alcúdia no és dels socialistes, és dels alcudians.

  Vols seguir parlant de dignitat? Este ajuntament amaga una corrupció descarada: Gastarse en publicitat personal més de 120.000€ en 5 mesos? I tot per al mateix negoci del senyor Eliseu, que amb companya dels «COTIF boys» (els que van tot el any amb el xandall del cotif) van de detectives, controlant el vot dels fidels…

  El caciquisme ja va morir fa temps, però a l’Alcúdia hi ha gent que es nega a assumir-ho.

  En quant a l’atur… presumir de que hi ha poc crec que és un insult als 1038 alcudians que no tenen treball, un autèntic insult.

  I per lo que ha dit Gallego, jo no la conec personalment, però per la valentia que demostra i les ganes de treballar que està ficant al servici del poble com a oposició i futura alcaldessa, crec que mereix tot el respecte dels ciutadans.

  Ens queixem de que estem davant una generació perduda de joves (els ni-ni) que ni estudien ni treballen, però si una dona, jove i amb estudis es decidix a treballar per al seu poble, ja resulta que és massa jove o que no té experiència.

  Mai, mai se és massa jove per a treballar per als demés, i a este poble li fa falta la il.lusió i la força que una sols una jove com la segureta pot aportat, perquè després de més de 30 anys governants els de sempre, ja toca traure la basura de l’ajuntament, que com tots podem vore, hi han molta.

  • la veritat, que el PSOE compra molts vots, al barri, a montortal, y donant feines a gent que no se les mereix pero arrastrant als familiars de ixes persones perque si no ens voten no els donem feina y si no els la donem nosaltres no els la dona ningu ya que tots saben lo gosos que son

 6. OLE,OLE,OLE,Esther no et conec tens tota la rao,i la rao soles du un cami,asi en este poble si que hi ha corrupcio,necesitem un cambi,jo amb la solucio SEGURA.

 7. Tocallo !!! com va tot ??? No te esforces molt en posar tonteries en contra dels meus amics Oreto, Cinta y Vicente !!!! Ya sabem que tu vas a seguir a la teua, ya que el tio Robert a tompare el te molt ben colocat, (cobran per fer res de bo, que es lo que feu els socialistes res de bo y cobrar masa…) y tu eres molt amic del seu fill, pero ya que nosaltres no entrem a dir res perque tinguem prou mes formes que vosatros, intenteuo vosaltres tambe!!!
  Ah y lo de la «niña» de Rajoy que t’agra molt traure el tema y dir tonteries com sempre, ara vaig a contestartela sincerament. La «niña» de Rajoy faria molta faena, y ZParo lo que tenia preparat que era? una niña no, era una CHIQUILLADA, perque aixo no te altre nom… ???+ 18% IVA+ Luz+ Gas+ Impuestos+ Delincuencia+ Paro+ 2 años para la jubilacion- Trabajo- Subenciones …+ Discriminacion a los Valencianos!!!!!… Oreto alcaldesa!!! 😀 Un besot y un abraç amics!!! 😉

 8. Primer que res i citant a Joan Fuster, «Ser perseguit ja és una victòria», deu significar això que nosaltres ja fa temps que hem sorgit vencedors, i no vencedors a unes eleccions, nosaltres no creiem en la democràcia representativa, sinó en la participativa.

  En els vostres necis comentaris demostreu únicament que no em coneixeu, i per tant, no es meresqueu per tant que perda molt més temps ací. Però bé, abans que res, considere que aquells que han sentit la necessitat de contestar el meu comentari, és perquè tenen alguna cosa a dir en la meua contra. Ja que jo no he nomenat a ningú, ni he tergiversat informació ni he faltat al respecte de cap persona, deu ser doncs que vos enutja la veritat, allò que diuen de que les veritats fan mal, encara que preferisc veure-ho com el Che «La verdad es siempre revolucionaria».

  M’agradaria que citareu les fonts d’on traieu tot allò que digueu, jo puc fer-ho. Puc demostrar que Camps està imputat al Gürtel, que TV3 l’han tallada, que cada vegada hi ha menys línies en valencià, que el sostre de la nova Fe ha caigut, que a Castelló hi ha un aeroport que no té avions i que tindrà una escultura de vint-i-tants metres de Fabra i moltes altres coses.

  Tanmateix, tornem al mateix punt, és tot una cortina de fum, bé, fum, insults, corrupció, manipulació i tergiversació de la informació. On ha quedat el respecte i la llibertat d’expressió? Per què jo no puc opinar sense ser insultat. De fet, el comentari anterior al meu el trobe bastant pèssim, i no sé perquè se m’ha atorgat a mi. Quan com veieu, jo signe els meus articles amb el nom i bloc personal, que ja veig que no s’heu molestat tampoc en mirar massa, sinó, em titllaríeu del que sóc i no del que he sigut (Reivindiqueu sempre el dret a canviar d’opinió: és el primer que us negaran els vostres enemics.).

  Nosaltres, lluny de partidismes, observem la realitat real i no la de Canal 9, observem, critiquem i intentem aportar solucions. Vostès, si és que són dignes de tal tracte, aporteu descrèdit i intolerància a aquells que ens expressem i lluitem per una una societat més digna. I sabeu què? El feixisme encara viu, però prompte estareu soterrats sota la pols que produirà el vostre corc!

  És la conclusió a què he arribat: només hi ha un pecat mortal, i són les faltes d’ortografia.

  I ja sabeu, tot això (i més!) es cura llegint!

  http://maulets.org/principis

 9. hola GUAPO, te lo digo en castellano para ver si entiendes a personas de apie, VALE,porque tu vas en patinete, resulta que entiendes del pecado mortal pues aplicate el cuento…. QE COLLONS FEIA CANAL 9 EN L´ALCUDIA ? es realitat o un sonmi ? sobre tindre faltes d´ortografia as sabut lo qe esta escritttt. LISTOOO

 10. Faltes d’ortografia i d’expressió.
  He estat llegint açò i dels teus arguments solament he sigut capaç d’entendre que Raimon és guapo.

 11. Deixant-nos de xorrades, que dieu de C9?

  Jo, per començar, no la tinc ni sintonitzada i sols he fet referència a ella per la manipulació mediàtica.

  D’altra banda, encara no s’heu adonat que no sóc del PSOE, sóc d’esquerres sense partidísmes ni fanatismes, i que sols estic opinant sobre un tema sense enaltir a ningú a títol personal? entre altres coses perquè pense que les dues candidatures d’esquerres locals poden aportar el que li cal al poble, a diferència d’una candidata sense cap tipus experiència política, com és la de Partit Popular, que per cert, ha rebujat participar al debat electoral local?

  Això és tot, i a qui no li agrade, que no mire. Que excepte Ester (que no sé què del que diu i què mentida, ja que les fonts són d’allò més creïbles…) encara ningú ha donat un míser argument.

  És el de sempre, insultar i res més!

  • NO DISCUTAS NUNCA CON UN IMBECIL , TE HARA DESCENDER A SU NIVEL Y ALLA TE GANARA ECPERIENCIA……OLE,OLE,OLE….( vale ya)(ahora ves descifrando que os va mucho) A…………… ESTHER es con H (VALE)(porque tu si das argumentos SISISIIIII)
   e

 12. Tranquila Oreto, tranquila que no vas a guanyar, aixi que estaras 4 anys on tota la una tasca que tingues sera acudir als plenos a vore a Robert gobernar amb majoria absoluta, ara aixo a lo millor te servira d’experiencia i bona, perque els socialistes d’Alcudia son gent molt mes preparada que els del PP, el mal es que el PP d’Alcudia sol posar cada 4 anys un cap de turco i enguany ta tocat a tu, ho fan els que realment manen en eixe partit, ja que ells no volen posar-se i fa 4 anys s’inventaren a Puri, una persona que no te ni puta idea de res, sap llegir i poc mes, que feu un ridicul espantos al debat de TeleRibera fa 4 anys, i que ara s’han desfet d’ella rapidet i de males maneres, simplement avisarte de lo que van a fer amb tu. Lleva’t les il.lusions que tan clavat en el cap de que vas a guanyar perque vas a perdre, aixi no te sentara mal la derrota.

 13. on vas xiqueta? tu no saps on t´has clavat? o si, sense arguments no vas a cap lloc, dedicat a lo teu, et van a possar de mostra com possaren a Puri , que prou va fer el ridicul i encara ho fa, et torne a dir dedicat a lo teu, perque com diu barbaritat valenciana aço no es per a traure delegat a la classe xiqueta

 14. Els socialistes de alcudia, a pesar d’haver guanyat sempre amb absoluta, van amb complejos per davant. Quin problema teniu? Es precís atacar a totes ler persones que volen un canvi? es necesari intentar acabar en les diferents formes de pensar?

  Si fora per tots ixos, hui acabavem la democràcia i ficavem al psoe de per vida. Sou uns feixistes! RESPECTEU la diversitat d’opinions, i la il.lusió que tenen els joves per ajudar al poble!

 15. Jo tinc 19 anys, i vaig a votar a Oreto, perquè representa un aire nou, que a l’ajuntament ja no queda ningú en ganes de treballar… es creuen que ho tenen guanyat i han perdut la il.lusió per contentar al poble.

  Això sí, 15 dies antes d’eleccions el Robertito va casa per casa demanant el vot! jajajaja, qui li anava a dir a ell que una jove de 23 anys faria perillar la majoria absoluta del psoe!

  Oreto, a per totes! Tots els de la meua quinta anem a votarte! No te dixes enganyar, que els joves ja no mirem al pasat ni a les guerres, lo que volem es treball i un poble millor, i estos ja no sabem que fer! tenen el seu projecte agotat!

  Ànim!

  P.D.: te vaig a votar a tu, però en la Generalitat votarè a esquerres… ho senc però a mi lo de Camps… sé que no te res que vore en tu, i per això confie en el teu projecte! 😉

 16. Oreto, la Solució Segura! Jo et votaré perquè ni Gadafi du tans anys com els socialistes a l’Alcúdia, i ja es comporten com uns atèntics dictadors. Estan cagats Alcaldessa! Ficat a gobernar ja! Volem un poble jove!

  Per cert, es comenta que el dia 22 per la nit es pegaran a foc molts papers a l’ajuntament! i m’han dit que ja ho tenen tot preparat! Ja veuen la derrota!! A por ellos!!

 17. RECOLLONS VIXCA LA ARGUMENTASIO,LISTOS …..Josito=Joselito rrrrrrr Rosca,miau tu rosca de all no, de vitet.La tindreu que tragar sense ganesss, Y NO CAL QE DONEU TANS CONSELLS …. ARA NO SERVIXEN PA RES AMIGAXOS»»»»»» ORETO SEGURA FAYOS: ALCALDESA BESETS…..

 18. Primera, esteu entrant en un joc brut, i no crec q es done molt bona imatge… podem parlar com persones, respectant les diferents opinions q asi es donen. Es un lloc public. Si aneu a contradir algun argument, siga per part de qi siga, perfavor, en trellat i fonts fiables, vale?
  Asi mai sa dit q no volem una televisio autonomica, sino que volem una televisió autonomica on sescolte la veu de tots, siguen del partit que siguen. O estarieu dacord amb una televisió que exaltara limatge dels Socialistes i menyspreara la resta dopinions? supose q no, sino, em donarieu pena per no voler ser escoltats. Perque en democracia es el que hi ha, llibertat dexpresió, i siga del partit politic q siga, voldria que mescoltaren. Sols aixo. Dir, que Robert ha dut 4 anys de una gestió molt bona. Que no pose en dubte el treball que podria realitzar Oreto, q clar, es sang fresca. Pero la realitat es la realitat… les mentides tenen les cames curtes. No vos demane el vot, voteu a aquell partit q cregau que vos representa millor, perq es tracta daixo, delegir aquella persona q cregam q seria millor per al poble, pero no digam mentides ni menyspreem ningu, perq la imatge que estem donant es pessima. I si, Oreto podria ser una bona alcaldessa… pero lexperiencia fa el mestre, no la teoria. Primer, deuria veure el funcionament dun partit, tindre anys dexperiencia com a Secretaria general daquest. Una salutació i recordeu, que el 22 de Maig no sols es anar i tirar un sobre a una urna, es rehibindicar el dret a ser escoltats, a triar a aquella persona que ens representa. Bona sort als candidats

 19. Ho han ficat molt clar en el seu fulletí, la millor experiència és el sentit comú, i Oreto amb un carrerón com dret, podràfer-ho de lujo!!

  Si hui es vota amb il·lusió i ganes de treballar, guanyarà la Solució Segura!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here