Compromís denuncia que l’Alcúdia es queda sense debat de candidats a la seua alcaldia

0
436

Compromís de l’Alcúdia ha denunciat hui que la «negativa» primer de la candidata del PP ,Oreto Segura, i després del candidat del PSOE i actual alcalde, Rober Martínez, «ha frustrat la possibilitat d’un debat entre els candidats a l’alcaldia d’este municipi riberenc.

Compromís per l’Alcúdia «no entén» la postura de la candidata popular, per «no voler debatre» amb la resta de candidats, ni tampoc la de l’alcaldable socialista de renunciar al debat amb Paco Sanz.

El candidat de Compromís per l’Alcúdia, ha sigut l’únic disposat a debatre «amb qui siga i quan siga» sobre les propostes per a l’Alcúdia i «lamenta la postura dels altres candidats de l’Alcúdia».

Aquest debat que s’ha realitzat, tant en 2003 com en 2007, «era esperat entre els veïns i veïnes de l’Alcúdia per conèixer quin és el model de poble de cada un dels partits que es presenten a aquestes eleccions».

Per altra part, Sanz, ha sol.licitat espais en la televisió per Internet que l’Ajuntament de l’Alcúdia té en marxa des de principis d’any. I aquesta petició la bassa en «la necessària pluralitat política que ha de presidir la celebració dels comicis locals».

En l’anomenada, L’Alcúdia TV, apareixen «distints vídeos d’actes municipals i socials del nostre poble i, entre altres videos es troben en l’actualitat els relatius a la inauguració dels nous serveis socials o dels sectors 10 i 13, i en molts d’ells apareix el candidat del PSOE de l’Alcúdia».

Compromís per l’Alcúdia va criticar, a principi d’any, que «el grup de govern de l’Ajuntament va posar en marxa la televisió per Internet, pocs mesos abans de les eleccions i informant als grups de l’oposició per correu electrònic quan ja s’estava emetent, mantenint en secret la preparació d’aquesta televisió que ja es trobava en proves des de ja fa temps».

Esta formació política ha reclamat «l’aplicació dels principis de pluralisme informatiu i polític, sense intervencios ni censures».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here