Alzicapital patrocina el I Concurs Nacional de Música Festera d’Alzira dotat amb 3.000 euros

1
355

La Associació Cultural Moros i Cristians de la Vila d’Alzira ha organitzat amb la col·laboració de la Societat Musical d’Alzira el I Concurs Nacional de Música Festera d’Alzira i que patrocina l’empresa Alzicapital i que tindrà un premi de 3.000 euros.
Esta vesprada s’ha presentat l’esdeveniment en el local de la Societat Musical aquest esdeveniment on ha intervingut David Chordá, president de l’entitat festiva i que ha comptat amb Alberto Castillo, de Alzicapital, Juan Carlos Monerri i Ángel Crespo, president i director de la Societat Musical i el regidor de Festes Rafael Fita.
Chordá ha destacat que és molt important per a l’entitat este concurs, «ja que la música en la festa és imprescindible» i va donar les gràcies a Alberto Castillo pel seu patrocini. També anuncià que entre els membres del tribunal estarà el compositor y director José Rafael Pascual Vilaplana i Àngel Crespo.
El director de la SMA, Ángel Crespo, va ressaltar que esta convocatòria té com premissa fonamental en què les marxes puguen ser interpretades pel carrer. El termini per a presentar els originals acabarà el 20 d’agost. El 17 de setembre, en un concert de la SMA en el Gran Teatre, es donarà a  conèixer el guanyador després de la interpretació de les obres finalistes. Enguany, la modalitat serà la marxa mora.
Juan Carlos Monerri, president de la Societat Musical, va destacar la labor de la SMA en aquest tipus d’esdeveniments i va mostrar la satisfacció que Alzira puga ser coneguda a través de la música.
Per la seua banda, Alberto Castillo, va mostrar la seua satisfacció per col·laborar en aquest concurs i va anunciar que Alzicapital col·laborarà amb la Societat Musical en alguns esdeveniments.
Per la seua banda, Rafael Fita, va agrair la labor de Alzicapital i va assenyalar que les entitats festeres, no solament es dediquen a la festa, sinó cada vegada més aposten per la cultura.

1 Comentario

  1. CON LA CANTIDAD DE COMPOSITORES QUE HAY HOY EN LA COMUNIDAD VALENCIANA ESTOY SEGURO QUE LA CALIDAD DE LAS OBRAS SERA FABULOSA. SIEMPRE ES FENOMENAL ESTE TIPO DE CERTAMENES DONDE LOS JOVENES COMPOSITORES CREAN PARTITURAS DE AUTENTICA BELLEZA PLASTICA PARA QUE LOS FESTEROS PUEDAN DESFILAR A LOS SONES DE DICHAS MARCHAS.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here