L’Ajuntament d’Algemesí valora positivament la baixada dels mòduls d’IRPF

0
502

L’Ajuntament d’Algemesí ha valorat positivament la decisió de baixar els mòduls que el Ministeri d’Hisenda aplica als agricultors en la declaració de renda. La Corporació Municipal va aprovar una moció del Partit Popular en la qual s’instava a la reducció dels índex rendiment net en l’impost sobre la rente de les persones físiques dels agricultors que han hagut de suportar successives desastroses campanyes.
“Des de l’Ajuntament estem satisfets perquè s’ha atès la nostra reivindicació i la dels agricultors algemesinenses de reduir els mòduls dels cultius que s’han vist afectats i minvats pels problemes de males collites i baixos preus dels últims anys”, assegura l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.
La decisió ministerial afectarà als cultius de cítrics de la ciutat en els quals s’aplicarà una notable reducció que va del 0,26 al 0,09. En el cas del caqui la reducció en els mòduls aplicada passarà del 0,37 al 0,19. Per a la resta de fruits no cítrics la reducció que s’aplicarà baixa del 0,37 al 0,13, mentre que la baixada dels mòduls per als productes hortícoles serà del 0,26 al 0,09. La reducció dels índexs de rendiment net són aplicables a les activitats agrícoles en el mètode d’estimació objectiva de l’impost sobre la renda de les persones físiques, per a les activitats agràries afectades per diverses circumstàncies excepcionals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here