La XV Expo Algemesí reunix més de 50 expositors en el reformat Parc Salvador Castell

0
430

Expo Algemesí arriba a la seua quinze edició amb una nova fira de caràcter comercial i de serveis que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig en el parc Salvador Castell. Més de 50 expositors es reuneixen en aquest cèntric espai per a oferir productes, béns i serveis, així com el treball de les més destacades entitats locals. Tot açò reforça el caràcter multisectorial de la fira.
Entre les propostes que es poden trobar en Expo Algemesí estan mobles, marbres, maquinària agrícola, jardineria, moda, cervesa artesana, viatges, assegurances, dentistes, parquet, pintura i decoració, espectacles infantils, enginyeria, productes artesanals de forn i restauració, fusteria metàl·lica, disseny, maquinària de neteja, d’aigua i per a cuinar, formatges, productes de teletienda, comerç just, o serveis informàtics entre uns altres. Enguany participa el Grup d’Oficis, una empresa que reuneix a deu professionals de diversos serveis de neteja, electricitat, fusteria, construcció, pintura i uns altres. En esta edició de Expo Algemesí l’empresa Mieles Sala Higón estarà present amb els seus productes tradicionals però també aprofitarà per a presentar el Raïmel, una beguda de licor de moscatell i mel.

Per la seua banda, l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha destacat que l’administració local col·labora sempre que pugues amb empreses i comerços locals per a ajudar-los a superar els difícils moments econòmics que travessen en l’actualitat. “Un bon exemple és aquesta fira comercial que té com a principal objectiu impulsar el comerç i l’economia local de la nostra ciutat”.
També enguany estaran presents els dos col·lectius de caràcter empresarial, comercial i de serveis que agrupa a la major part d’empreses d’Algemesí. Es tracta de l’Agrupació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, i l’Associació d’Empresaris d’Algemesí, Empal.
Expo Algemesí explica, com és tradicional des de la primera edició, amb una representació d’entitats locals que aprofiten aquest esdeveniment per a donar a conèixer les seues activitats en la ciutat. Enguany, la Societat Musical d’Algemesí estarà present en la fira per a donar a conèixer la seua oferta diversa d’estudis musicals i commemorar el 175 aniversari de la banda de música.

Pel que es refereix a les activitats de la fira, cal destacar la presència del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana que traslladarà fins a la fira el autobanco on es pot donar sang al llarg de tot el dia el dissabte 7 de maig. L’any passat van donar sang en la fira més de cent persones. El dissabte al matí es durà a terme un taller infantil per a explicar l’agermanament amb la població de Basneeree. El dissabte a la vesprada el gimnàs de Toñi Casas oferirà una sèrie d’exhibicions de ball en l’escenari contigu a la fira. Serà a partir de les 18.30 hores. També es durà a terme una degustació coctelería jove sense alcohol en el stand d’UPC. El diumenge a la vesprada es podrà saber més sobre Reiki en el stand del Centre Municipal de Salut a càrrec d’Esmeralda Sabater.

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Amparo Lluch, ha assenyalat que la fira Expo Algemesí és el colofó “a tot un seguit de iniciatives que es duen a terme al llarg de l’any per a ajudar a les empreses i entitats algemesinenses a promocionar els seus productes i serveis en l’entorn més immediat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here