El VII Fòrum de la Infància de l’Alcúdia convida al músic Dani Miquel

0
491

La sala de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia va acollir ahir l’acte de cloenda del VIII Fòrum de la Infància, un organisme a través del qual les xiquetes i els xiquets del poble participen en la política municipal fent arribar a l’alcalde les seues preocupacions i necessitats. El músic i cantacançons Dani Miquel va ser el convidat estrella d’esta última sessió del curs 2010-2011.

Els delegats de 3é a 6é de primària dels quatre col·legis de l’Alcúdia han treballat al llarg del curs dins d’este organisme de participació i consulta, a través del qual han comunicat a l’Ajuntament el seu punt de vista sobre qüestions del poble que es poden millorar. L’alcalde, Robert Martínez, i la regidora de la Infància, Otilia Esquer, han pres nota de tots els suggeriments i han treballat en eixes millores que afecten qüestions tan àmplies com el manteniment dels parcs infantils, l’organització d’actes dirigits a la infància, la lluita contra el vandalisme en el mobiliari urbà, la presència d’excrements de gos al carrer, etc.  Ahir va tindre lloc l’acte de clausura d’esta edició del Fòrum de la Infància, amb l’assistència també dels alumnes de la Ludoteca Municipal. Per a l’ocasió els membres del Fòrum van voler convidar a Dani Miquel, qui es va sotmetre a una divertida entrevista per part dels xiquets. El músic alcudià va cantar també algunes de les seues cançons més populars com “La Masereta” i “La princesa ratolina”. I d’esta manera tan divertida va concloure la present edició del Fòrum, on també es va repartir a cada membre un exemplar del llibre “Abdul i l’espasa dels Montagut”, un còmic sobre la història de l’Alcúdia escrit per Josep Millo i il·lustrat per Joan Arocas.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here