Arranca la campanya electoral en Alzira, uns amb la intenció d’incrementar els seus regidors i altres amb la il.lusió d’entrar a l’Ajuntament

0
414

Busque, compare i si troba ... vóte'l

Amb la tradicional pegada de cartells començava, esta mitjanit, la campanya electoral a Alzira, el principal ajuntament de la Ribera al que opten un total de set candidatures.

A les 24 hores hi havia un ambient festiu a la Plaça Major, on s’han concentrat la major part dels candidats, i fins i tot amb una xaranga que acompanyava els membres d’EU.

El Guanyes tú, guanyem tots del PP d’Elena Bastidas, junt el que recolza a l’ alcaldable del PSPV-PSOE, Enrique Alborch, Per un nou color, el Activem junts Alzira! del PSD de Pepe Bosch, a més del Unix-te pel canvi de la coalició, Compromís per Alzira, que encapçala Carles Aranda, La teua alternativa per una Alzira sostenible, del candidat d’EU, Iván Martínez i el que dona suport a la nova formació, Iniciativa per Alzira de Paco Cerveró, Per una bona política local pren la iniciativa són els lemes que resen als cartells que, ahores d’ara, encara fan olor a pegament.

L’objectiu fonamental de l’actual alcaldessa d’Alzira és «consolidar la majoria absoluta» que, amb 13 regidors, va aconseguir el PP en les anteriors eleccions municipals. Bastidas ha declarat a Riberaexpress que la campanya dels populars alzirenys girarà sobre «tres eixos fonamentals; els serveis públics, l’ocupació i l’atenció ciutadana».

Per la seua part el candidat socialista, Enrique Alborch, asegurà a este diari digital, que afronta la campanya «amb molta il.lusió» i afegí, encara, amb la granera en la mà, que «si els ciutadans d’Alzira creuen que el nostre partit és el que deuen votar i el que millor els va a representar, ho agraïm profundament perquè la millora per Alzira serà molt evident en la pròxima legislatura». El PSOE compta, actualment,  amb una representació municipal formada per 5 regidors.

Des del PSD, que conta amb dos representants al consistori, el nou candidat, Pepe Bosch, sustitut de Gisela Blasco, ha declarat, només pegar el primer cartell, que enceten la campanya «amb bones expectatives i amb ganes de treballar i de fer coses per Alzira. Som una alternativa local independent que estem ací per i para Alzira sense ingerències externes».

Al front de la Coalició Compromís per Alzira, formada pel Bloc, Esquerra i La República, es troba l’únic regidor d’esta formació, Carles Aranda, que a les anteriors eleccions va encapçalar la llista del Bloc Nacionalista Valencià. Aranda es troba «molt il.lusionat perquè hem fet una gran coalició, hem aconseguit agrupar un espai de centre-esquerra de la ciutat d’Alzira molt representatiu amb Adelaida Pau i Diego Gómez i pensem que és possible millorar la nostra ciutat perquè Alzira recupere la capitalitat de la comarca».

Iniciativa per Alzira és la primera vegada que es presenta a Alzira i el seu cap, Paco Cerveró, asegura que ho fa «amb moltes il.lusions i perspectives» per «aconseguir 2 ó 3 regidors» tot i ser conscient que «no serà fàcil», donat que en el seu debut s’ha trobat que «en política sembla que val tot».

La sèptima candidatura, España 2000, no ha participat en la pegada de cartells de l’inici de campanya.

Xavier Pérez / Xavier Espanya

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here