Lozano(PSOE) presenta la seua candidatura a Alginet amb el suport d’Angel Luna i 300 simpatitzants

0
427
Antoni Lozano encapçala la llista del PSOE a Alginet

El PSPV-PSOE d’Alginet va presentar, anit, la candidatura encapçalada per Antoni Lozano, amb la què incorrerà a les eleccions del 22 de maig. A l’acte es va presentar a cadascun dels integrants de la llista, que són els següents:

1. Antoni Lozano 11. Laia Grau
2. Salvador Escútia 12. Marcos Valls
3. Amparo Méndez 13. Virtudes Palau
4. Cristóbal Pérez 14. Miguel Martínez Tello
5. Mirta Molina 15. Lluis Nadal
6. Roberto Bosch 16. Amparo Folgado
7. Marisa Bivià 17. Alfons Juan
8. Vicent Sáez R1. Francis Hervàs
9. Laura Bustamante R2. Elena Roig
10. Antonio Barea R3. Sefa Benavent

Antoni Lozano, ex Secretari General de la Unió de Llauradors, i portaveu del Grup Parlamentari Socialista en matèria d’Agricultura, es va mostrar orgullós de la candidatura amb què es presenta a les eleccions, “una candidatura que uneix experiència i joventut”, i va insistir en que » és la millor candidatura d’Alginet».

Lozano va agrair especialment a l’actual grup municipal socialista a l’Ajuntament la llavor d’oposició que han realitzat durant quatre anys, enfront d’un PP que ha tancat el 2010 » amb un dèficit de 697.324, 77€, a 80.494,77€ de necessitar la intervenció de la Conselleria d’Economia, manifestant així una incapacitat per a governar que seria molt negativa per al poble de continuar produïnt-se».

També va acudir a l’acte el cap de llista del PSPV-PSOE a Les Corts per Alacant, Ángel Luna, que va destacar d’Antoni Lozano el seu caràcter conciliador dins de la convicció en els seus actes i els seus valors. Luna va dir que gràcies a Lozano,»tot el Grup Socialista a Les Corts ha pogut conèixer les virtuts i els problemes del món agrari valencià i les possibilitats que té, a més de mostrar-se segur que Lozano» serà el pròxim alcalde d’Alginet».

L’acte es va celebrar amb la companyia de més de 300 persones, entre militants I simpatitzants, que es van mostrar il·lusionats I entusiasmats de cara a la campanya electoral que està prop de començar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here