L’ex-jugador Dani Mayo s’incorpora al quadre tècnic del Ciutat d’Alzira

0
448

La directiva del Ciutat d’Alzira FB ha arribat a un acord amb l’exjugador de la UD Alzira, Dani Mayo, per incorporar-lo al quadre tècnic del club alzireny la pròxima temporada.

Mayo s’ha mostrat molt  il.lusionat en formar part del nou projecte esportiu del Ciutat d’Alzira que s’ha marcat metes molt ambicioses davant el patrocini de la firma Alzibet durant les tres pròximes temporades.

Amb este primer fitxatge el Ciutat d’Alzira obri les portes a noves incorporacions de tècnics que, segons el director esportiu del club, Pepe Casado “ajuden a millorar el nivell esportiu de l’escolai a ser un club referent en la Ribera”.

Dani Mayo

La directiva ha iniciat, recentment, les negociacions amb un preparador que poseix el títol nacional perquè entrene la pròxima temporada a l’equip Aficionat. Segons el president del club, Xavier Espanya, “la intenció es conformar una plantilla que, amb certes garanties, puga lluitar per l’ascens a la Primera Regional”.

Espanya ha mostrat la seua satisfacció pel fitxatge de Mayo, donat que “pot aportar tota la seua experiència acumulada durant la seua llarga trajectòria com a jugador i, a més, la seua il.lusió com a nou entrenador”.

Daniel Marcelo Mayo Campasso (Buenos Aires 1972) ha sigut un trotamons del futbol jugant en nombrosos equips com el Platense, Eldense, UD Alzira, Numancia, Cartagena i Gramenet entre d’altres.

CIUTAT D’ALZIRA FB

Gabinet de premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here