L’Ajuntament d’Alzira destina 4.000 euros a les Beques d’Investigació 2011

0
344

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació, ha obert el termini per a presentar-se a les Beques Joves Investigadors 2011. Els projectes poden presentar-se fins al pròxim 2 de juny.  La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha manifestat que «un any més convoquem estes beques que són de molta ajuda per a aquells joves investigadors que volen dur a terme el seu projecte».

Una ajuda econòmica i un suport per part de l’Ajuntament d’Alzira «que és imprescindible en una època en la qual estem, de crisi econòmica, en la qual qualsevol ajuda econòmica i que servisca per a potenciar-se en l’àmbit laboral és poca. Des de l’Ajuntament seguirem apostant pels joves i per aquestes ajudes que tenen a diferents aspectes d’Alzira com a protagonista. Anime a tots aquells joves amb iniciatives i que tinguen ganes de treballar per Alzira al fet que es presenten a aquestes beques en les quals repartim 4.000 euros”, destaca Juárez. 

Per a l’any 2011 s’han convocat un total de cinc beques d’investigació per a la realització d’estudis sobre diferents aspectes socioculturals, artístics, musicals, històrics, ambientals, de patrimoni, etc. d’Alzira i la comarca de la Ribera. Podran ser beneficiaris de les beques les persones menors de 30 anys, residents en qualsevol municipi de la Ribera. Els projectes podran presentar-se tant a nivell individual com en grup. L’import de les beques serà de 800 euros cadascuna i es lliurarà al lliurament del treball, una vegada fetes les comprovacions pertinents.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here