La web de la Línia Verda d’Algemesí rep 21.000 visites i 800 inscripcions

0
606

Més de 800 persones s’han registrat en la web de la Línia Verda d’Algemesí, www.lineaverdealgemesi.com amb la finalitat d’accedir als seus serveis. Des de la presentació d’este servei d’informació mediambiental per Internet s’han superat les 21.000 visites a les diverses seccions d’aquest portal.
El projecte Línia Verda és un servei gratuït on les empreses i veïns del municipi poden resoldre, amb ajuda del telèfon o directament a través de la web especialment habilitada per a elles, tots els dubtes que els sorgeixen en relació amb el medi ambient. D’aquesta forma, Línia Verda posa a la disposició dels interessats un servei telefònic i online en el qual els usuaris podran resoldre els seus dubtes de la forma més senzilla i eficaç. Totes les persones que estan registrades i donades d’alta reben un butlletí mensual gratuït.

De les múltiples consultes realitzades als experts d’Ambientum.com, el reciclatge, els residus perillosos, la contaminació i les ajudes i subvencions són els temes que desperten una major preocupació entre els usuaris del servei. A través d’esta pàgina, així mateix, tenen accés a les millors notícies d’actualitat, relacionades amb el sector del medi ambient i de la sostenibilitat, tal és el seu bon acolliment que és una de les seccions més visitades. A més, per a aquells que volen ampliar la informació mediambiental, Línia Verda posa també a la seua disposició una àmplia selecció de documents, textos legals i dosieres actualitzats.

Una altra de les seccions que més visites reben és la de Preguntes Freqüents, on apareixen resoltes els dubtes més freqüents de les empreses i estan disponibles per a tots els empresaris i veïns d’Algemesí. Les respostes a les qüestions que es plantegen es contesten en 24 hores, segons el compromís adoptat per l’ajuntament en la carta municipal de serveis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here