Els usuaris de la nova estació d’autobusos d’Alzira troben a faltar una marquesina per a protegir-se de la pluja i el sol

2
400

La nova estació d’autobusos d’Alzira ha començat a funcionar este matí al costat de la CV-50. La parada de vehicles en la Plaça del Reyno ja és història. Aquesta nova infaestrucura ha costat més de 654.000 euros finançats pel Pla Confiança.
Sobre la utilitat, el disseny o la comoditat d’esta obra , els primers usuaris van coincidir en que «l’estació no està malament, però quan ploga o faça calor serà un problema. No haguera estat malament que els responsables de l’obra hagueren col·locat una marquesina, així estem a la intempèrie». D’esta forma s’expressaven dos joves, Tania i Darling que estaven esperant l’autobús per a anar a Carcaixent.
Pepe, un jubilat assenyalava que l’estació «està massa lluny del centre, la gent major moltes vegades no podrà vindre».
Mentre el tràfec d’autobusos continuava aquest matí en la terminal, Yassin manifestava a Riberaexpress, que l’obra li agradava «molt,a més eliminarà del poble els autobusos i hi haurà menys contaminació».
Però els professionals de les companyies d’autobusos també van opinar ahir sobre esta infraestrucura. «Creiem que s’han portat l’estació un poc  lluny del centre urbà, este tipo de servei públic cada vegada està més a les afores», explicava un conductor.
Un altre professional destacava que els bancs per a sentar-se estan a la «intempèrie, supose que ho solucionaran amb una marquesina». D’altra banda, els tres conductors lamentaren que l’empresa constructora podria «haver consultat» a les companyies el disseny de l’obra.
Finalment van destacar que els autobusos «van a tindre problemes» en hores punta per l’eixida i entrada d’automòbils del polígon de la carretera d’Albalat.

Antiga parada de la Plaça del Regne

2 Comentarios

  1. como siempre, las prisa y urgencias por inagurar «cosas», sea lo que sea con tal de sacar votos.
    en este caso prevalece el salvaguardar el mobiliario publico » llamese autobus» , en detrimento de las personas.
    vaya por Dios, igual se creen que los alzireños estan acostumbrados a mojarse, no hace mucho se demostro.
    es increible la «chapuza » que han construido sin llegar a pensar en la comodidad de los usuarios. bueno, con un poco de suerte lo acaban como dios manda despues de las elecciones

  2. La nova estació és una… com dir-ho per no resultar ofensiu… una m… És menuda, sense cap mena de protecció per als usuaris pel que fa a l’oratge. Si fa sol, plou, fa fred… és com si estigueren al mig del carrer com abans. Està fora del casc urbà, si es vol anar al centre, cal pegar un bon pateig.La gent major ho patirà, prò ara el mal ja està fet.
    Al cap i a la fi, amb diners publics es fan coses a mitges i malament. Dóna igual d’on vinguen els diners, la qüestió és que estem en eleccions i s’han de fer coses amb presses i corregudes per a fer-se la foto. Clar, com els politics alzirenys no utilitzen l’autobus, a la resta dels usuaris que els donen, no? És lamentable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here