El Club Atletisme l’Alcúdia, campió en xiques i sucampió en xics al Provincial absolut

0
441

El dissabte 30 d’abril es va celebrar a Gandia la segona jornada del Campionat Provincial Absolut de Clubs. Si la primera jornada va estar marcada pel calor, en aquesta segona cita la protagonista fou la pluja. Açò no va impedir que es reuniren els millors equips de la província de València per lluitar pel campionat provincial. L’equip femení del Club d’Atletisme l’Alcúdia es va proclamar campió provincial per davant del Torrent i el Garbí, mentre que els xics foren segons per darrere del Sitges i davant del Torrent.

El Club d’Atletisme L’Alcúdia vol felicitar tots els atletes que componen l’equip i vol donar les gràcies als filials del Xàtiva i del Dianium, per la seua col·laboració.

 

Equip femení.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here