Compromís per Alzira no considera apropiada l’elecció del nou advocat de l’Ajuntament. /Opinió: Carles Aranda

0
296
Carles Aranda

Compromís per Alzira no considera apropiada l’elecció del nou advocat de l’Ajuntament . No és sensat contractar un advocat de poca experiència i vinculat al despatx de l’anterior cap d’urbanisme d’Alzira per a la defensa judicial de l’Ajuntament.  Així valorem des de la Coalició Compromís per Alzira l’acord adoptat pel Ple en la seua ultima sessió de contractar un advocat jove i amb poca experiència per a substituir temporalment la plaça que deixa vacant l’advocat municipal. L’acord de la seua contractació va acompanyat d’una relació dels 65 plets que en diversos ordenes judicials ha d’enfrontar-se l’Ajuntament d’Alzira en els tribunals de justícia i molts d’ells de gran importància econòmica i urbanística per a la ciutat.

Aquest nou advocat forma part, pareix ser, del despatx de l’anterior cap d’urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira, actualment en excedència voluntària, i persona que fins i tot ha tramitat alguns dels expedients quan treballava per a aquest Ajuntament.

A més hi ha un procés judicial, del qual no coneixíem la seua existència, presentat per l’empresa Promocions Sollana contra l’Ajuntament d’Alzira en 2010. Desconeixem per quin motiu, però recordem que aquesta empresa va demanar una indemnització de diversos milions d’euros per les obres d’urbanització dutes a terme en Tulell i que estan a punt de ser entregades definitivament a l’Ajuntament darrere de l’any de garantia que estableix la Llei. Pensem que no és la millor elecció i, encara que el regidor Palacios va indicar que seria temporal i que la plaça s’anava a cobrir per personal interí; considerem que en almenys el procés de Tulell ha d’anomenar-se a un altre lletrat per les relacions familiars del titular del despatx amb l’empresa urbanitzadora existint, per tant conflicte d’interessos.

Per últim, des de la Coalició Compromís per Alzira, sol·licitarem que a la major brevetat s’informe de l’estat dels processos judicials que gràcies a la gestió de Bastidas està sotmès l’Ajuntament d’Alzira.

 Carles Aranda. Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here