Bastidas arrancarà la campanya electoral el divendres en un acte electoral davant els joves organitzat per NNGG

0
338
Elena Bastidas durant la seua presentació

La candidata del PP a l’Ajuntament d’Alzira, Elena Bastidas, inaugurarà la campanya electoral de la seua formació política el pròxim divendres en un acte dirigit als joves alzirenys, organitzat per les Noves Generacions (NNGG) del partit. El primer mitin de l’actual alcaldessa tindrà lloc a La Gallera a partit de les 8 de la vesprada.

Bastidas contestarà a les preguntes que li plantejen els joves que participen en esta quedada, seguint el format i l’estil del programa L’Alcaldessa Respón de l’emissora municipal Alzira Ràdio. L’alcaldable popular aprofitarà l’ocasió per exposar alguns dels punts més relevants del seu programa electoral i, tot seguit, contestarà a les preguntes que li formulen els joves assistents a la cita.

La candidata del PP ha manifestat la seua intenció de «donar prioritat a un dels sectors més afectats per la situació econòmica actual, als qui cal tornar-los la il.lusió».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here