La nova Terminal d’autobusos d’Alzira es fica en marxa hui dimarts

1
349

La Conselleria d’ Infraestructures i Transport ficarà hui dimarts en servici la nova Terminal d’autobusos interurbans d’Alzira que «evitará el pas de  vehicles per l’interior del seu nucli urbà » tal i com avançà Riberaexpress la passada setmana.

La terminal està situada entre el carrer Santo Domingo de Guzmán i la redona de la carretera CV-50 d’eixida en direcció cap a València i disposa d’una amplària de set metres per carril de pas i una zona de parada per a tres autobusos, segons ha informat hui la conselleria d’ Infraestructures i Transport.

L’estació, en la que la Generalitat ha invertit 654.000 euros, compta amb una marquesina de 38 metres de llargària i  14 metres d’amplària «per a la protecció dels usuaris de la terminal».

L’entorn s’ha reurbanitzat amb rampes des del carrer Santo Domingo de Guzmàn  a la zona de molls i s’ha eliminat el mur existent. A més s’han incorporat tres passos de vianants que faciliten el seu ‘accés a l’estació.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here