L’empat del Benidorm en Teruel deixa per un punt a la UD Alzira en llocs de descens

0
376

L’empat a 2 gols aconseguit pel Benidorm esta vesprada a Teruel torna a deixar a la UD Alzira en llocs de descens, tot i que la diferència es tan sols d’un punt, a falta de dos jornades per a la fi del campionat.

Tampoc ha sigut positiu per als interessos blaugranes la victória del Sporting Mahonés davant l’Alacant (1-2) i per tant la salvació total de la categoria continua a 5 punts. Serà precissament Mahó el destí del pròxim viatge dels alzirenys on necessita puntuar perquè el Benidorm s’escape a 4 punts i siga inabastable per l’Alzira el lloc número 16 que dona opció a participar en la lligueta per la permanència.Els benidormers juguen la pròxima jornada a casa davant l’Alacant que no es juga res.

L’equip de Manolo Herrero deu procurar que el Benidorm, que visitarà el Suñer Picó en la última jornada, tinga un advantatge màxim de 3 punts respecte a la UD Alzira i així una victòria sobre els de la Marina Baixa li donaria el passaport provisional per seguir en la Segona B.

CLASSIFICACIÓ

15. Sporting Mahonés          42 punts

16. Benidorm                           38

17. Alzira                                   37

18. Gramanet                           36

19. Mallorca B                         31

20. Santboià                            28

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here