Els ous de Pasqua de xocolate comencen a arrelar en Alzira

1
430
Salva Llopis

La tradició de la mona de Pasqua no està ni molt menys en perill, però a Alzira son cada vegada més els forns que s’animen a elaborar els ous de xocolate que tenen una gran aceptació en el món infantil.

Un pastisser jove i inquiet com Salva Llopis ha fet, enguany, la seua primera experiència i l’acollida ha estat tan bona que «ha superat totes les nostres previsions». El xocalte de primera qualitat que utilitza, fins i tot, «s’acabà i vaig tinque que demanar-ne més a la fàbrica francesa», ha comentat Llopis a Riberaexpress.

Llògicament ha recurrit a motius infantils de moda com Bob Esponja per fer, a més dels ous, altres figuretes de xocolate, algunes d’elles amb llepolies i ninotets al seu interior. Salva, com l’anomena la seua família de forners tradicionals d’Alzira, conta l’anècdota d’una clienta que «portà una joia perquè anara dins de l’ou de Pasqua».

L’aprenentatge de l’ofici a Barcelona li ha valgut per fer uns exitosos ous de Pasqua a Alzira, experiència que «sens dubte» tindrà continuitat en les pròximes pasqües.

Als forns artesans de  Salvador Llopis i a la nova botiga de Delicatessen encara es podran trobar durant esta segona pasqua, algunes dolces i saboroses mostres fetes per les expertes mans d’este joves pastisser alzireny.

Ous de xocolate en Delicatessen

1 Comentario

  1. Hola llopis;
    Dona llàstima menjar-te totes estes Obres D’art que fas, qualsevol xiquet s’atreveix ha menjar-ho tot sense contemplament.

    La meva Enhorabona

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here