El Bloc de Carcaixent denuncia que l’Ajuntament realitza obres en una nau municipal «al marge dels tècnics»

0
389

El Bloc de Carcaixent denuncia que l’Ajuntament realitza obres en una nau de propietat municipal «al marge del control de l’oficina tècnica». Aquestes actuacions de reforma les desenvolupa el Taller Ocupacional en una de les naus situada prop de l’Estació de Renfe. Des del Bloc «volem deixar clar que no estem en contra de la tasca realitzada pel Taller d’Ocupació» ja que considerem que sols es limiten a executar les reformes i obres que els són manades des de l’equip de govern, però sí que ens posicionem en contra de la manera amb la que actua l’Ajuntament «al ficar en marxa unes actuacions, sobre les quals l’oficina tècnica no en té cap constància».

En l’última Comissió Informativa d’Urbanisme, els responsables de l’Oficina Tècnica, a preguntes del Bloc, van assegurar que no en sabien res de les obres i que creien que era el Taller Ocupacional qui les ha projectades i les ha dutes endavant. A més, «han deixat igualment clar que si haguera sorgit algún tipus de problema, tot i que no han participat en res, la responsabilitat última seria del propi departament tècnic i de l’Ajuntament». Per al Bloc aquesta actuació «és una mostra de com alguns regidors actúen seguint criteris particulars i interessats, sense la mínima coordinació i planificació, fins el punt de deixar en evidència els responsables tècnics municipals, i fent-los assumir unes responsabilitats que no els pertoquen».

És més, actuacions com aquesta «són un mal exemple, que desligitima al propi Ajuntament en la seua tasca de gestió i inspecció urbanística, en tant que és el propi ajuntament qui incompleix les seues pròpies normes, no seguint ni els tràmits ni el nivel de control que s’exigeix als ciutadans en les seues obres i reformes».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here