Carcaixent sol.licita que el Ral.li Humorístic siga declarada Festa d’Interés Turístic

0
447

L’Ajuntament de Carcaixent ha sol·licitat a la Conselleria de Turisme que declare al Ral·li Humorístic Festa d’Interés Turístic de caràcter local. El consistori en sessió plenària ha aprovat per unanimitat demanar un reconeiximent turístic per a esta festa que enguany complix 45 anys de història i que any rere any aglutina a milers de joves de la localitat. L’Ajuntament considera que la declaració d’esta activitat com a Festa d’Interés Turístic la beneficiaria de manera important ja que es convertiria en un important reclam turístic per a esta festa que es celebra dins de les Festes Majors.

Esta celebració és de gran importància per a la ciutat de Carcaixent ja que varies generacions de carcaixentins i carcaixentines han participat en el Ral·li disfressant cotxes i persones, fent les milers de proves, tant diürnes com nocturnes que han proposat els organitzadors i fent gaudir a la població amb les ingenioses i divertides proves finals. El regidor de joventut, Manuel Ferrús ha comentat que una activitat com el Ral·li es mereixedora d’un reconeiximent com este ja que al llarg de quasi 50 anys de historia “ha segut capaç d’unir a joves de moltes generacions amb l’única intenció de passar-ho be i de fer-ho passar molt be a molta gent. Durant tots estos anys els carcaixentins hem demostrat amb esta activitat la gran imaginació i el sentit de l’humor que tenim inclús riguent-nos de nosaltres mateix”, va comentar el regidor. Per a Ferrús la declaració de la Festa com a d’Interés Turístic afavorirà la promoció d’esta activitat més enllà de la nostra ciutat.

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here