Bosch diu que la permanència de la UD Alzira en Segona B ajudarà a generar recursos

0
397
Pepe Bosch

El president de la UD Alzira, Pepe Bosch, ha manifestat que mantindre la categoria «serà, sens dubte, un factor molt important per generar recursos la pròxima campanya». Però el màxim mandatari blaugrana diu que «la meua preocupació ara, és aconseguir els recursos econòmics el més prompte possible perquè al final de la temporada tot el món puga cobrar el que se li deu». Tot i valorar molt positivament que «la situació esportiva haja millorat tant».

D’altra banda els futbolistes de la UD Alzira, malgrat no cobrar les quatre últimes mensualitats, han situat a l’equip en un lloc impensable fa molt poques jornades, fins el punt de dependre de sí mateix per evitar el descens de categoria. Per tant, feta la gesta pels jugadors, ara és l’hora de l’afició acodint a l’estadi Lluís Suñer Picó el pròxim dissabte a les 6 de la vesprada per arropar al conjunt blaugrana davant un rival tan qualificat com és el Badalona, actual segon classificat del grup.

Cas de guanyar al conjunt català, els de Manolo Herrero millorarien, ostensiblement, les seues possibilitats donat que els seus rivals juguen partits molt complicats. Per exemple el Benidorm viatja a Teruel,  el Sporting Mahonés visita a l’Alicante i la Gramanet rep al Castelló.

Però la UD Alzira es juga la permanència no sols en el terreny esportiu sinò també en l’econòmic perquè la falta de pagament del deute significaria els descens administratiu de categoria.

Vicent Cucarella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here