Albert (PSPV) diu que la llista continuista del PP és el final del cicle de Lola Botella

2
499

Carles Albert, candidat del PSPV a l’alcaldia de Carcaixent, ha valorat la llista electoral del PP que encapçala Lola Botella com un símptoma de “final de cicle de Botella a Carcaixent”, sobretot per la falta d’idees, de solucions i de projecte polític, ja que repeteix la gran majoria de regidors que hi ha actualment en el govern del municipi i açò demostra que només «vol ser alcaldessa per glòria personal».
Albert afirma que “prorrogar una candidatura electoral fallida demostra que Botella cada legislatura es torna més conservadora i immobilista”, i a més significa que el PP “no té capacitat de reaccionar als nous temps que viu Carcaixent”.
Albert contraposa que “mentre la candidatura dels socialistes carcaixentins aposta per la renovació, amb nous valors basats en una gran formació acadèmica i administrativa per a fer front als nous temps, des del Partit Popular es proposa “més del mateix”, ja que a Botella se li han acabat les idees i és incapaç de donar resposta als reptes futurs de la ciutat.
Per al líder socialista, el govern del PP d’aquesta legislatura “no ha funcionat perquè no ha sabut donar resposta a les necessitats dels ciutadans” i “les úniques mesures que ha sabut aplicar el govern que Botella vol repetir han sigut esprémer al màxim als veïns, augmentant els impostos municipals per a malbaratar-los en polítiques innecessàries i improductives que no han generat cap lloc de treball i que han portat a Carcaixent a la ruïna econòmica”.
Davant d’aquesta situació, Carles Albert anima a la ciutadania afirmant que “ara més que mai es posa de manifest que Caracaixent Necessita un canvi en el seu govern, és necessari obrir les finestres de l’ajuntament per a canviar uns aires que estan massa viciats per un nou projecte que escolte als carcaixentins i que genere la il·lusió i la confiança que necessita la ciutat”.

2 Comentarios

  1. Bona voluntat si que tens, pero en sembla que vos pegará un repas Dª Lola.
    Sap mal dirte que tornará a arrasar y vosaltres , voldria engañarme, perque crec que fa falta un canvi, no traureu més de 3 escoms.Y si no al temps
    De totes formes anim.

  2. vais a necesitar muchos pañuelos para secaros las lagrimas,,,no pienso que saqueis mas de dos,,,y me parecen muchos,,,,

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here