L’Ajuntament d’Alzira atorga més de 16.000 euros en matèria de subvencions per a activitats escolars

0
383

L’Ajuntament d’Alzira ha lliurat 16.150 euros ensubvencions municipals a Activitats Escolars. Les activitats per a les quals es destinen aquestes ajudes econòmiques municipals suposen l’ampliació o complement adequat de l’ensenyament reglat que rep l’alumnat. La regidora d’Educació, Anabel Júarez, ha explicat: que aquestes subvencions, que proporcionem des de l’Ajuntament d’Alzira, «faciliten als centres educatius que puguen realitzar activitats escolars tan importants com les quals permeten conciliar la vida laboral i familiar, ja que avui dia és un problema per a moltes famílies”.
El departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira va rebre sol·licituds de 18 centres educatius d’Infantil, Primària, Educació Especial i Secundària, de règim públic i concertat, amb un màxim de 4 projectes per centre. En total es van estudiar 61 projectes presentats pels centres educatius. Els organitzadors de cada activitat han sigut tant el professorat, com les associacions de pares i mares de l’alumnat del centre. En aquest últim cas, els projectes han sigut destinats a activitats extraescolars que el seu objectiu és la conciliació de la vida laboral i familiar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here