Els passatgers de la nova Terminal d’Alzira deuran esperar els autobusos a la intempèrie

0
450

La pluja caiguda estos dies ha deixat al descobert una notable mancança de la nova Terminal d’autobusos d’Alzira donat que els passatgers deuran esperar a la intempèrie l’arribada del seu bus. Els quatre bancs instal.lats en la nova vorera estaven este matí ben mullats en trobar-se fora de la coberta i sense cap marquesina que resguarde els usuaries, de les diferentes lìnies, de les inclemències meteorológiques. Al menys els autobusos estaran una miqueta més resguardats que a la Plaça del Regne.

Els passatgers estaran exposats a la pluja i al sol

Així els autors d’un projecte amb un cost superior als 650.000 euros, sembla haver oblidat que a Alzira sol ploure durant la primavera i la tardor i que a l’estiu cau un sol de justícia.

La nova Terminal està previst que funcione  a partir del pròxim 3 de maig, tan sols resten per acabar alguns xicotets detalls com gravar els horaris de les difrentes línies en el plafó informatiu electrònic. Les companyies d’autocars han demanat a l’Ajuntament «unes dies per poder informar als seus usuaris del canvi d’ubicació» segons ha manifestat a Riberaexpress, la regidora de Servicis Públics, Lola Ortega.

El pròxim 3 de maig s'obrirà la Terminal d'autobusos

Així que el tràfic actual d’autobusos per la plaça del Regne té les hores contades, Ortega assegura que «a partir de la próxima setmana l’entrada a Alzira i la plaça del Regne es lliuraran dels embussos», per lo que suposarà «una notable millora per al ciutadans alzirenys».

A la nova Terminal  tindran parada tant el autobusos urbans com els interurbans que ja no entraran a la ciutat per l’avinguda de la Hispanitat.

Polèmica per la legalitat

Però l’estació construida dins el Plà Confiança amb un pressupost de 600.000 euros no ha estat exenta de polèmica. Recentment el PSOE local va dir que esta obra «és ilegal»  per «no complir amb les normes que establixen la Llei 6/1994 de carreteres de la Comunitat Valenciana donada la seua proximitat a la carretera CV-50″.

Els socialistes consideren que la inversió de 650.000 euros  » és un malbaratament, uno més del PP i de la Sra. Bastidas perquè es una infraestructura que no utilitzarà ningú».

Per contra Ortega, assegura que la Terminal d’Alzira diu que els socialistes «van un tant perduts i s’equivooquen fins els número de llei que s’ha de complir». La regidora de Serveis Públic advertix que hi ha un informe de la Direcció General d’Obres Públiques del Servici de Carreteres que «va autoritzar el desenvolupament de les obres del projecte de la Terminal d’Autobusos».

L’estació es ficarà en marxa tan sols tres dies abans de començar la campanya electoral però no podrà ser inaugurada, de manera oficial, davant la nova normativa de la Llei Electoral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here