A falta de tres jornades la UD Alzira depén de sí mateix per evitar el descens directe

0
373

Quan només resten tres jornades perque acabe la lliga en la Segona divisió B, la UD Alzira ha millorat ostensiblement la seua situació fins el punt de dependre de sí mateix per poder evitar el descens directe i aconseguir la plaça número 16 reservada per jugar la lligueta de permanència. La seua victòria en Lleida el passat dijous i les derrotes del Benidorm i de la Gramanet han propiciat esta «privilegiada» situació. Cal tindre en compte que la UD Alzira ocuparia la quinta posició en una hipotètica classificació de les últimes 6 jornades en les que l’equip de Manolo Herrero ha sumat 10 punts i cap derrota.

Els blaugranes tindran la gran oportunitat en la última jornada en la que el Benidorm visita l’estadi Lluís Suñer si no aumenta la diferència actual de tres punts en la classificació. Això suposa fer, com a mínim, els mateixos punts que el conjunt de la Marina Baixa durant les dos próximes jornades. La victòria davant els benidormers en l’últim partit i el corresponent empat a punts lliuraria del descens automàtic a l’Alzira en haver guanyat en la primera volta a la ciutat turística per o-3.

Fins i tot els alzirenys tenen de forma matemàtica al seua abast la consecució de la permanència definitiva en estar a 5 punts de la plaça número 15 que ocupa el Sporting Mahonés, a qui s’enfrontarà en la penúltima jornada a terres balears. El pròxim diumenge davant el Badalona, segon classificat amb 59 punts, la UD Alzira disputarà la primera de les tres finals que li resten.

Al Suñer Picó li queden tres oportunitats per mantindre la categoria

Jornades que resten a la UD Alzira:

Alzira-Badalona

Sporting Mahonés-Alzira

Alzira-Benidorm

Jornades que resten al Benidorm:

Teruel-Benidorm

Benidorm-Alicante

Alzira-Benidorm

Classificació

15)  S. Mahonés –  39 punts

16) Benidorm –      37

17) Alzira –              34

18) Gramanet –      33

19) Mallorca B –    28

20) Santboià –       28

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here