L’Alcúdia acull unes jornades internacionals sobre el projecte ZeroCO2

0
628

L’Alcúdia ha acollit esta setmana una reunió a nivell europeu dels socis del projecte ZeroCO2, una iniciativa cofinançada per la Unió Europea i els socis col·laboradors de Portugal, Itàlia, Grècia i Espanya.

L’Agència Energètica de la Ribera i l’Ajuntament de l’Alcúdia són els representants espanyols d’este projecte, l’objectiu del qual és la promoció de polítiques municipals responsables amb la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. Els socis del projecte es comprometen a promoure les energies renovables, l’ús racional de l’energia en edificis públics i la sensibilització ciutadana sobre estalvi energètic.  De dilluns a dimecres, els socis del projecte han mantingut una reunió de treball a la sala de reunions del Viver d’Empreses de l’Alcúdia on s’han fixat diverses conclusions. Un dels objectius de treball fixats és dur a terme una caravana- exposició itinerant pels diferents pobles de la Ribera i els països socis del projecte, per conscienciar la ciutadania.

 Per a l’Ajuntament de l’Alcúdia esta reunió és molt important, ja que de les seues conclusions sorgirà el pla de ruta per aconseguir minimitzar l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here