El Racing Algemesí, el Levante i el Mislata campions en el Cotif Promeses de l’Alcúdia

0
502

Els seguidors dels campions s’uniren a la festa

El Racing d’Algemesí, en la categoria de benjamins, el Levante en les de cadets i prebenjamins i el Mislata en querubins s’han proclamat campions de la última edició del Cotif Promeses que finalitzà la passada nit a l’Alcúdia.

El Racing guanyà en la final al Crack’s en la tanda ade penals després que el disputat i igualat encontre acabara amb empat a 0 gols. En esta categoria el Ciutat d’Alzira es classificà en sext lloc i l’EMFU l’Alcúdia en setena posició.

Per la seua part el Levante derrotà 2-0 en cadets al Crack’s i al mateix equip per 4-0 en la categoria de prebenjamins. I finalment els querubins del Mislata s’imposaren en la final al València per 2 gols a 0.

En cadets la selecció de la Ribera va quedar en sexta posicfió i l’EMFU en el huité lloc. Mentre en prebenjamins els menuts de l’Alcúdia foren sexts.

 L’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, el president del Cotif, Eliseo Gómez i altres membres de l’organització participaren en l’entrega de trofeus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here