L’Alcúdia es prepara per a la processó del Sant Soterrar amb l’ull en el cel

0
476

A pesar de la treva que l’oratge ens ha donat al llarg del dia de hui, els alcudians i alcudianes estan pendents del cel per celebrar la multitudinària processó del Sant Soterrar, una processó que reunix les vuit confraries de la localitat amb un total de 4.000 confrares.

La processó començarà, si l’oratge ho permet, a les 10 de la nit amb eixida des de l’església parroquial passant pels carrers Església, Plaça del País Valencià, Plaça Pelegrí de Montagut, Sant Roc, Mestre Josep Garcia, Pintor Vergara, Sant Vicent, Calvo Acacio, Joan Baptista Osca i Major fins acabar de nou en l’església. El recorregut habitual que, com és costum a l’Alcúdia, es troba ple de cadires des de primera hora d’aquest matí per poder gaudir còmodament del dia més important de la Setmana Santa.

Un de cada quatre alcudians desfilaran amb les seues corresponents confraries, seguint l’ordre de la Passió de Jesucrist: en primer lloc, la Confraria de l’Entrada de Jesús a Jerusalem, seguida del Sant Silenci, la Flagel·lació del Senyor, la imatge de l’Ecce Homo del Sant Sepulcre, la Confraria de Jesús el Natzaré, el Santíssim Crist de la Fe, els Serfs de Maria al Peu de la Creu, la confraria del Sant Sepulcre i, per finalitzar, la Santíssima Verge de la Soledat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here