Les confraries de la Flagel·lació del Senyor i Jesús el Natzaré traslladen les seues imatges

0
621
La Flagel·lació del Senyor

L’oratge amenaçava pluja però finalment es va comportar, permetent el trasllat de les imatges de les dos confraries que sortien anit dimecres, la Flagel·lació del Senyor i Jesús el Natzaré.

El futbol, però, va suposar major impediment essent la causa principal de la poca afluència tant de públic com de confrares, almenys en la primera de les processons. La Flagel·lació del Senyor, precedida de la banda de cornetes i tambors d’Algemesí, sortia de l’Ermita de Sant Antoni sense la seua banda de tambors, en un llarg recorregut que en molts carrers es trobava quasi sense públic.

Una mica més tard de les 11 i mitja de la nit sortia la confraria de Jesús el Natzaré, una de les més nombroses i joves. Les dos imatges de la confraria, la Verònica i el Natzaré, sorprengueren per la seua elegant ornamentació floral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here