L’Ajuntament entrega beques als músics de la Filharmònica Alcudiana en el Concert de Pasqua

0
331

Músics becats
La Banda Simfònica de l’Associació Musical La Filharmònica Alcudiana oferí el concert extraordinari de Setmana Santa en la Casa de la Cultura. En el transcurs de l’acte es va fer entrega de les beques que atorga l’Ajuntament als joves músics que continuen els seus estudis en el Centre Professional de Música de l’Alcúdia.

 

En la primera part del concert, la banda simfònica interpretà el pasdoble “Rojosa” de Rafael Talens, l’òpera “Oberón” de Carl Maria Von Weber i la suite “Acuarelas campesinas” d’Emilio Cebrián.  En l’intermedi es procedí a l’entrega de les beques que l’Ajuntament de l’Alcúdia atorga cada any als músics que acaben d’entrar a la banda simfònica. El Consistori ha destinat enguany 5.000 euros per finançar els estudis d’estos joves amb l’objectiu d’animar-los a continuar amb la seua formació musical.

 L’alcalde, Robert Martínez, el president de la Filharmònica, Vicent Avellán i el director de la Banda Simfònica, José Luís Masó Baldoví, feren entrega de les beques a un total de vuit músics: Jesús Baldoví López (flauta), Javier Lacuesta Vizcaino (flauta), Mireia Vallés Arenes (flauta), Delia Chover Comes (trompeta), Anna Briz Vayà (saxo alt), Clara Cañaveras Prats (saxo alt), Josep Fernández Bertí (trompeta) i Carles Valenzuela Bisbal (percussió).

Un moment del concert

 Per a la segona part, el mestre director de la banda simfònica escollí les obres “Flashing winds” de Jan Van Der Roost, “October” d’Eric Whitacre i “Vesuvius” de Frank Ticheli. D’esta manera, l’associació musical La Filharmònica Alcudiana ha encetat la celebració de la Setmana Santa, una festa on els músics tenen gran presència al carrer tancant les processons de cada confraria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here