La UD Alzira ressuscita en dijous sant i sembla haver trobat el camí de la salvació a Lleida(0-2)

0
368
L'Alzira ha sorprés al Lleida en el seu estadi

La UD Alzira ha aconseguit una important victòria a Lleida en guanyar a terres catalanes per 0 gols a 2 en un dels encontres més complets del conjunt blaugrana fora de casa. Al descans els jugadors de Manolo Herrero ja guanyaven per 0-1, gràcies al gol anotat per Juanpe al rematar una treta de cantó de David Fas.

Al minuto 20 de la segona part, ha sigut David Fas el que ha sentenciat l’encontre al culminar una excel.lent jugada de Juanpe.

Esta victòria fa renàixer les esperances dels blaugranes per conservar la categoria. L’equip alzireny ha quallat un magnífic partit davant un l’equip català classificat en quart lloc i amb serioses aspiracions a pujar a la categoria d’argent.

Herrero s’ha mostrat molt satisfet pel trionf de la UD Alzira, i la ha donat especial relevància perquè s’ha aconseguit » tot i que la situació socieconómica del club és prou complicada». I també malgrat haver viajat a Lleida el mateix dia de l’encontre, el que per a Manolo Herrero «resulta il.lògic quan estem jugant-se la permanència».

La clau de la victòria ha estat, segons el tècnic, en que «hem defés i jugat bé a la contra».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here