La Santa Cena torna a guanyar el Primer Premi de Dosels d’Alzira en superar en puntuació a la Dolorosa i al Sant Sepulcre

0
400

Dosel de la Santa Cena

La confraria de la Santa Cena, que presidix Joaquin Tortosa, ha guanyat, de nou, el Primer Premi de Dosels que atorga l’Ajuntament d’Alzira. El jurat ha concedit esta matinada el segon premi a la Dolorosa, dosel fet per Eduardo Part, mentre el tercer premi ha estat per al Sepulcre.

El membres del jurat han concedit 81 punts a la Santa Cena que ha superat prou amplament la puntuació aconseguida per la Dolorosa -71 punts- i pel Sepulcre que ha sumat un total de 70 punts.

També han aconseguit bones puntuacions els dosels de Cristo en la Columna, que s’ha classificat en quart lloc i el de Jesús Nazareno, que segons el jurat ha aconseguit la cinquena posició.

La pluja que ha començat a caure a Alzira al voltant del migdia està dificultant la visita al dosels d’este dijous sant. Sembla que el mal oratge donarà dem’a una treva a esta comarca i que les processons de divendres sant podran eixir als carrers i places riberenques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here