La pluja no pot impedir la primera jornada del Cotif Promeses

0
372

A escassos segons de començar la cerimònia inaugural del COTIF Promeses 2011, el cel s’obria i descarregava un fort ruixat sobre l’estadi Els Arcs de l’Alcúdia que per moments a fet perillar l’inici del torneig.

Jugant i cantant davall la pluja

Hui dijous 21 d’abril a les 10 i mitja del matí estava prevista la cerimònia inaugural del COTIF Promeses 2011, un acte que ha acabat per començar mitja hora més tard a causa de la pluja, un fort ruixat que per moments ha amenaçat l’inici de la competició a la categoria de querubins. Finalment el cel ha donat una treva i el torneig ha pogut continuar amb la cerimònia i els partits conforme estava previst, a excepció de l’eixida d’equips i de l’homenatge als utillers, que se celebrarà a l’acte de cloenda.

José Tomàs Chàfer, mestre de cerimònies del COTIF, havia preparat un xicotet espectacle musical on es barrejaven fragments de High School Musical, el famós supercalifragilisticoespialidoso de Mary Poppins, personatges Disney com Hèrcules o els protagonistes de Toy Story, per finalitzar tots junts en un cant a l’amistat interpretat pels ballarins de Sagitari Produccions. Una animada presentació que feia oblidar el disgust de minuts abans, quan pareixia que l’inici del torneig s’hauria d’aplaçar.

Després de les intervencions de l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez Correcher, i del President del COTIF, Eliseu Gómez Tormos, començaven els partits corresponents a les quatre categories que participen en aquesta edició del Torneig de la il·lusió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here