Maria Josep Ortega fitxa a Agustí Royo, ex president de la Unió Musical, com a dos del Bloc de Carlet

1
585
Maria Josep Ortega

Maria Josep Ortega ha presentat la llista que  BLOC-Compromís presentarà a les pròximes eleccions municipals a Carlet. Ortega ha assenyalat que “la llista conforma un equip cohesionat preparat per a governar la nostra ciutat durant els pròxims 4 anys”. La candidata a l’alcaldia ha manifestat que “es tracta d’una llista molt equilibrada, amb persones arrelades a la vida associativa i professional de Carlet”. “Així –ha afegit Ortega-, hi ha metges, professors, llauradors, comerciants, estudiants, empresaris, empleats, professionals, etc., que constitueixen  una mostra ben representativa de la nostra societat, a la qual volem representar”. La candidata a l’alcaldia ha remarcat que “hi ha una renovació del 30% de la llista, i són ben ressenyables les noves incorporacions d’Agustí Royo (independent), Núria Vendrell, Ricard Nogués, Maria Dolors Padrell (independent), Joan Esparza i Núria Martínez, els quals, al costat dels candidats que continuen a la llista, configuren un equip que conjuga joventut i experiència per a poder afrontar amb grans dosis d’il·lusió i eficàcia els reptes difícils que té la nostra ciutat en estos moments.

 A la llista presentada per BLOC-Compromís, encapçalada per Maria Josep Ortega,  destaca la presència Agustí Royo en el número 2, una persona molt compromesa amb el món de les bandes de música, que va ser, durant molts anys  president de la Unió Musical de Carlet. El tercer lloc l’ocupa l’actual regidor Josep Àngel Hervàs, el membre corporatiu més jove de l’Ajuntament en l’actualitat, estudiant universitari i membre de Júniors MD. Núria Vendrell és la candidata número 4,  treballadora d’un centre de discapacitats i representant sindical.  El lloc número 5 l’ocupa Ricard Nogués, que ha estat durant molt anys tècnic del Casal Jaume I de Carlet i treballa a Teatres de la Generalitat. Xavier Hervàs, històric dirigent valencianista i professor a l’IES Eduardo Primo, ocupa el lloc número 6. Rafa Serrano, llicenciat en ADE, és el número 7 de la llista, Alícia Bello, professora del CEIP “Sant Bernat”, ocupa el número 8, Nela Aznar, professora del CEIP “Juan Vicente Mora”, és al número 9, mentre que  Sergi Domènech, historiador, que ja va ser regidor durant l’actual legislatura, és el número 10 de la llista municipal del BLOC. La doctora del Centre de Salut de Carlet Dolors Padrell ocupa el número 11, mentre que Joan Esparza, administratiu  a la Universitat de València i membre de la junta directiva de “L’Artística”, és el número 12 de la llista. La professora de secundària Elena Nogués ocupa el núm, 13 i Núria Tomàs, també professora, ocupa el lloc 14. El llaurador Eduard Esparza  és al núm. 15. El número 16 l’ocupa l’estudiant universitària Núria Martínez i tanca la llista el metge naturista Bernat Vanaclocha.

Agustí Royo

 

La llista de 10 suplents  és encapçalada per la psicòloga i anterior regidora Maite Santacruz, seguida pel president d’El Trencall i exregidor Bernat Nogués, l’administrativa Loles Garcia, el professor de secundària Òscar Monzó, l’anterior president de l’Agrupació Musical “L’Artística” i exregidor Salvador Hervàs, l’enginyer en Telecomunicacions i empresari Fernando Mendoza, l’advocada i actual regidora Lídia López, el professor de pedagogia terapèutica i actual regidor Rafael Hervàs, la inspectora de sanitat i anterior regidora Maria Josep Hernandorena i tanca la llista el professor universitari i exalcalde  de Carlet Salvador Garcia Carbonell.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here