L’Ajuntament de l’Alcúdia repartix bosses als menuts per recollir els caramels en les processons

0
417

Anit, en el trasllat de la Verge de la Soledat, les xiquetes i els xiquets de l’Alcúdia van estrenar unes bosses de tela per a recollir els caramels que els confrares van repartint al llarg de l’itinerari. Es tracta d’un obsequi de l’Ajuntament de l’Alcúdia, que s’ha repartit a través dels col·legis del poble.

En total s’han repartit unes 1.500 bosses de color taronja que ja s’han deixat vore en els primers trasllats de la Setmana Santa Alcudiana. Anit, en el trasllat de la confraria de la Verge de la Soledat, desenes de xiquets van traure al carrer les seues bosses per anar omplint-les amb llepolies i xicotets joguets.

Esta és la novetat de la Setmana Santa alcudiana que, si l’oratge ho permet, continuarà celebrant-se fins el proper diumenge amb els trasllats, la processó del Sant Soterrar de Divendres Sant, la tamborada de dissabte i la processó del Sant Encontre el Diumenge de Resurrecció.

Les bosses s'estrenaren en el trasllat de la Soledat
Les bosses han sigut ben rebudes pels xiquets

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here