Vicent Ramón (PP) es presenta amb 12 cares noves en la seua llista i sense Rosa Sebastià

0
523

La llista del PP compta amb 12 noves cares, la majoria joves, respecte a les eleccions de 2007 i amb la desaparició de la candidatura de Rosa Sebastià, actual presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alt.a
L’acte de presentació, capitanejat pel candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, va comptar amb la presència del Vicepresident Tercer del Consell, Juan Cotino, qui va avalar la llista presentada pel líder popular. Una proposta que compta amb 12 noves cares (12 homes i 12 dones), respecte a la presentada per a les eleccions municipals de 2007.
La candidatura, proposta per Vicent Ramón García, respecta la paritat entre homes i dones, una llista que la mitjana d’edat entre tots ells no supera els 40 anys, seguint “una aposta ferma per la joventut”,va comentar García Mont.
“La candidatura la formen homes i dones de totes les edats; els més joves aporten les ganes i se sumen a l’experiència en gestió dels més veterans, una combinació perfecta per a fer créixer Algemesí tal com esperen els seus ciutadans” explicà el candidat popular.
D’aquesta manera, les principals línies en les quals treballarà el Partit Popular seran l’ocupació, la seguretat ciutadana, les polítiques socials i la promoció del sòl industrial com a motor econòmic de la ciutat.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here